Kristina Hendriks: Uspela sam jer sam verovala svom instinktu

Kristina Hendriks: Uspela sam jer sam verovala svom instinktu

Autor: | 05/08/2014

0

Slavna glumica Kristina Hendriks (39) u nedavnom intervjuu za Guardian priznala je kako je prihvatanjem uloge u seriji "Momci s Medisona" rizikovala svoje mesto u agenciji koja ju je tada zastupala.

Iako je agencija procenila kako prihvatanje uloge Džoan Halovej nije profitabilan projekt, Kristina je odlučila da veruje svom instinktu i prihvati ulogu, prenosi jutarnji.hr.

- Rekli su mi kako će serija biti kratkog veka i kako me ne mogu zastupati ukoliko mislim da prihvatim ulogu Džoan, jer serija nikada neće biti profitabilna – izjavila je u intervjuu Kristina.

Relativno slabo poznata u to vreme, popularna crvenokosa odlučila je da rizikuje, nakon čega su je isterali iz agencije.

- Bila sam u nekim serijama kojima su predviđali dug vek trajanja, međutim to se nije dogodilo – izjavila je glumica i dodala kako je zbog toga odlučila da prihvati ulogu u seriji u koju se odmah zaljubila, a koju su mnogi već na početku otpisali.

Sedam sezona i pet Emi nominacija kasnije, Kristina je jedna od najuspešnijih televizijskih glumica, a uloga u seriji "Momci s Medisona" promenila joj je poslovni, ali i privatni život, s obzirom da je zahvaljujući seriji upoznala svog sadašnjeg supruga Džefrija Arenda.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin