Katarina Radivojević: Kraj velike ljubavi

Katarina Radivojević: Kraj velike ljubavi

Autor: | 09/08/2014

0


Emotivni život jedne od najpopularnijih i najlepših glumica sa naših prostora Katarine Radivojević (35) godinama unazad intrigira domaću javnost pa mediji često iznose i neosnovane spekulacije o njenim vezama. Jedna od takvih bio je njen navodni raskid sa bankarom Ivanom Novčićem (38), u novembru prošle godine. Tada je međutim sve savršeno funkcionisalo u njenoj vezi u kojoj odnedavno ipak ne cvetaju ruže. Lepotica sa američkom adresom i markantni finansijski stručnjak nastanjen u Švajcarskoj prolaze kroz tešku emotivnu krizu zbog daljine koja je nagrizla njihov skladni odnos. Zgodna glumica je svojevremeno verovala u mogućnost opstanka romanse na daljinu ali će joj upravo fizička razdvojenost po svemu sudeći ponovo uništiti romansu.

- Daljini je teško odoleti i odluke o raskidu se ne donose u trenutku. U svom okruženju imam dosta prijatelja i poznanika čije veze tog tipa opstaju, a ima i onih koji su ih krunisali brakom - verovala je Katarina u savlađivanje emotivnih prepreka koje su, barem trenutno, naudile njenom emotivnom statusu. Iako oboje okupirani brojnim poslovnim obavezama, glumica i njen voljeni trude se da prevaziđu poteškoće koje se svakodnevno gomilaju u njihovom harmoničnom odnosu. Katarina je poznata po tome da ne voli da priča o svom emotivnom životu, čak i kad u njemu dominiraju isključivo lepe stvari a sebi je ostala dosledna i u situaciji kada medije zanima da li je opet sama.

- Ne znam ko vas je instruirao da mi postavljate takva pitanja budući da je poznato da ja govorim samo o poslu - rekla je Katarina za prošlonedeljni Ekskluziv na TV Prva, upitana o tome da li njena veza sa Ivanom Novčićem i dalje traje. Njena prećutnička strategija ipak nikoga nije navela da poveruje u neistinite insinuacije o tome da je nedavno na Mikonosu uživala u društvu novog dečka.

- Ne volim da pričam o tome gde putujem i odmaram se, naročito ako se uzme u obzir finansijska situacija u našoj zemlji. Istina je da sam bila na Miokonsu ali nisam očekivala da će me i tamo slikati naši paparaci - rekla je u dahu zanosna brineta koja je uslikana u društvu jednog nepoznatog starijeg gospodina.

- Ako ste javna ličnost, ne možete ni da stanete pored nekog a da ga ne proglase vašim partnerom - istakla je Katarina koja se na pomenuto grčko ostrvo zaputila sa društvom, odakle je otputovala na Crnogorsko primorje. Nakon posete Sea dance festivalu na plaži Jaz kod Budve, i dalje se odmara u Crnoj Gori i to u društvu nekoliko prijateljica. Nekadašnji par za sada letuje odvojeno što u perspektivi može da rezultira slatkom čežnjom koja bi ponovo spojila zaljubljene partnere. Njih dvoje su se inače izuzetno slagali i svi njihovi prijatelji i dalje smatraju da su rođeni jedno za drugo a vreme će biti najbolji indikator mogućeg raskida ili nastavka veze.

- Ne povlačim se u sebe, niti se trudim da sakrijem bilo kakva osećanja i to moji najbliži znaju - opisala je sebe u periodu nakon jednog raskida, pre nekoliko godina, fatalna Zone.

Izvor: Story
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još