Kim Kardašijan: Konačno otkrila zašto njen brat Rob nije prisustvovao venčanju

Kim Kardašijan: Konačno otkrila zašto njen brat Rob nije prisustvovao venčanju

Autor: | 13/08/2014

0

Kada se Kim Kardašijan u maju udala za Kanjea Vesta na raskošnoj ceremoniji u Firenci, mnogi su primetili da među zvanicama nije bio njen brat Rob Kardašijan.

U medijima su se odmah pojavile spekulacije da njih dvoje nisu u dobrim odnosima, te da je njegovom povratku u Los Anđeles nekoliko sati pre ceremonije prethodila žestoka svađa. Rijaliti zvezda sada je po prvi put progovorila o Robovoj odluci da ne prisustvuje njenom venčanju, tokom gostovanja u jednoj emisiji.

- Ujutru mi je poslao dugačak i-mejl u kojem mi je napisao da će da ode. Nije bilo nikakve svađe. Pomislila sam: "Ovo je moj dan, neću da brinem zbog toga".

U to vreme su se pojavile glasine da je Rob odlučio da propusti svadbu zbog svojih problema sa viškom kilograma, zbog čega nije želeo da se fotografiše. Kim je indirektno potvrdila ove glasine.

- Potpuno razumem to što on nije želeo da ga veliki broj ljudi vidi ako se osećao neprijatno. Mogu samo da se molim i da želim da neko meni blizak ne propusti još uspomena u životu, jer su uspomene najvažnije - dodala je ona.

Iako šou "U korak sa Kardašijanovima" često prikazuju scene u kojima se Kim oštro obraća svom bratu, ona tvrdi da između njih postoji velika ljubav i privrženost.

- Moj brat i ja smo bliski, on je jedan od mojih najboljih prijatelja.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin