Severina: Euforija u Zadru

Severina: Euforija u Zadru

Autor: | 18/08/2014

0

Svoju letnju turneju širom Jadrana Severina je počela još u junu u popularnom zadarskom klubu "Hitch bar", da bi po drugi put, za kraj leta opet nastupila protekle subote.

Pre koncerta prošetala se Kalelargom u haljini modnog dvojca Dolce&Gabbana, te je zastala ispred crkve Sv. Donata gde se fotografisala sa brojnim obožavaocima.

"Hitch bar" na plaži Kolovare nije mogao da primi sve koji su želeli da dođu na koncert. Mnogobrojni obožavaoci gledali su koncert sa okolnog šetališta i sa svojih osvetljenih brodica, s obzirom da se klub nalazi uz more, što je dalo poseban ugođaj koncertu.

Severina je s koncertom počela oko ponoći, pojavivši se u atraktivna kombinezonu i odmah na prvim taktovima svog velikog hita "Brad Pitt" izazvala euforiju, da bi onda nanizala set pesama koje su atmosferu dovele do usijanja - "Uzbuna", "Ko me tjero", "Tarapana", "Lola", "Hurem" i "Uno momento", kao trenutno najslušanija pesma u regiji.

"Hitch" je puna dva i po sata plesao i pevao u ritmu Severine. Drugi koncert ovog leta u "Hitch baru" potvrda je da se Zadar i Severina vole javno.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Euforija severina

Pročitajte još

Najnovije vesti