Porša de Rosi: Neobičan znak pažnje za Elen Dedženeris

Porša de Rosi: Neobičan znak pažnje za Elen Dedženeris

Autor: | 19/08/2014

0

Voditeljka i komičarka, Elen Dedženeris i glumica Porša de Rosi, proslavile su šestu godišnjicu braka. Kako bi obeležile taj poseban dan, Porša je iznenadila svoju suprugu Elen natpisom na nebu!

Na plavom horizontu bio je ispisan broj šest, a oduševljena Elen je to potom objavila na svom Twitter-u, kako bi ovekovečila taj trenutak.

- Pogledajte šta je moja supruga napravila za našu godišnjicu braka! Šest! - napisala je dirnuta Elen u opisu objavljene fotografije.

Malo ko je toliko privukao medijima pažnju, kao veza Elen i Porše, koje su se venčale 2008. godine, a u nastojanju da se promeni mišljenje javnosti o LGBT zajednici, svakako je najviše doprinela Elen, koja je još 1997. godine odlučila o tome da govori u svojoj tadašnjoj seriji. Sponzori su odmah povukli reklame iz njenog sitkoma, a Dedženeris je završila na naslovnici Time-a.

Ipak, komičarka Džesika Halem rekla je kako nije slučajnost što su upravo komičari ti koji podižu nivo komunikacije o homoseksualnosti.

- To je njihova uloga, biti klovn ili budala koja kaže: Dajte da govorim o stvarima o kojima vi lično možda ne biste i dajte da vas uključim u taj razgovor - zaključila je Džesika.

Izvor: Story

Foto: Tviter

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: porsa de rosi