Anđelina Džoli i Bred Pit: Novi detalji o razmiricama u braku

Anđelina Džoli i Bred Pit: Novi detalji o razmiricama u braku

Autor: | 21/08/2014

0

Poznati vidovnjak Ron Bard (54) šokirao je svetske medije kada je rekao da Bred Pit (50) ne voli Anđelinu Džoli (39), ali da će ostati sa njom zbog šestoro dece koje imaju zajedno. Uz to je dodao da je Bred još uvek zaljubljen u svoju bivšu suprugu Dženifer Eniston.

Vidovnjak tvrdi da se Bred oseća zarobljeno pored Anđeline ali da ostaje sa njom zbog svoje dece, kao i zbog slike koju ostavlja u javnosti. On veruje da je glumac tajno već oženjen sa Anđelinom, kao i da će njih dvoje imati još troje dece.

Zanimljivo je da je vidovnjak predvideo Bredu da će upoznati svoju prvu suprugu Dženifer Eniston 2004. godine. Takođe, 2005. godine Bard je predvideo da će Bred upoznati osobu koja će mu promeniti život, da bi iste godine upoznao Džolijevu na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit".

Vidovnjak objašnjava da se ovde ne postavlja pitanje da li Bred voli Anđelinu ili ne, jer, kako kaže, na kraju dana, on shvata da ima obavezu prema svojoj deci.

Zbog toga Bred radi onako kako misli da je ispravno. Takođe, vodovnjak je naveo da Bred nikada nije prestao da voli svoju bivšu suprugu.

Izvor: Pressonline

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin