Vesna Zmijanac: Novu ljubav pronašla u Grčkoj

Vesna Zmijanac: Novu ljubav pronašla u Grčkoj

Autor: | 27/08/2014

0

Pevačica narodne muzike Vesna Zmijanac, koja je nedavno raskinula četvorogodišnju vezu sa biznismenom Željkom Rstićem, navodno je ponovo zaljubljena.

Spekuliše se da je njen novi emotivni partner advokat srpskog porekla, koji već dugo živi i radi u Atini.

Upućeni kažu da je popularna folkerka advokata upoznala u grčkoj prestonici, gde je otputovala kako bi kupila stan i bila bliže kćerki Nikoliji. Mada ovoga puta nije želela da otkriva detalje iz privatnog života, Vesna Zmijanac je za "Novosti" nagovestila da je nova ljubav možda na pomolu.

- Naša veza je zasnovana samo na poslovnom odnosu - kroz smeh kaže Vesna Zmijanac.

- Nije reč o novoj ljubavi, bar ne za sada. Više detalja ne mogu da otkrijem, jer mi novinari uvek sve pokvare. Jedino mogu da kažem da ne planiram da se preselim u Atinu.

Navodno, zagonetni advokat iz Atine je Vesninih godina. Zmijančeva ga je upoznala preko zajedničkih prijatelja, koji su joj ga preporučili kao vrhunskog pravnog stručnjaka pri kupovini nekretnine u Atini.

Folk pevačica, koja je svojevremeno "patentirala" kožni minić na estradi, nedavno je raskinula vezu sa 14 godina mlađim Rstićem. Par je planirao i venčanje, ali su Vesna i Željko nedavno raskinuli, jer je biznismen prevario pevačicu sa drugom ženom.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti