Šarliz Teron: Lepota dolazi s godinama

Šarliz Teron: Lepota dolazi s godinama

Autor: | 27/08/2014

0

Šarliz Teron rešila je da razbije ustaljeni mit da su žene lepe i srećne samo dok su mlade. U novom intervjuu 39-godišnja glumica otkrila je svoje stavove o lepoti i ženstvenosti i istakla da sa godinama žene postaju jače, seksepilnije i mudrije.

- Mislim da žene svoju snagu i moć pronalaze u svojoj seksualnosti, u svojoj unutrašnjoj senzualnosti, koje dobijaju sa godinama - rekla je Šarliz i dodala:

- Ironično je da smo izgradili ovaj svet lepote oko dvadesetgodišnjakinja, koje nemaju nikakav koncept o mudrosti, o smislu života, koje su iskusile samo nekoliko veza i teško im je da se osećaju prijatno u svojoj koži i da osete vrednost onoga što jesu, a ne zahvaljujući muškarcu ili nečem sličnom.

Šarliz je objasnila zašto smatra da žene najbolje izgledaju kasnije u životu.

- Zato smatram da ljudi kažu da žene dostižu svoj vrhunac u svojim četrdesetim godinama. A iz nekog razloga naše društvo pokušava da nas ubedi u suprotno. Žene se smatraju uvelim cvećem, a muškarci kao dobro vino - što su stariji to su bolji. To je pogrešno shvatanje i propuštena prilika, jer smatram da su žene u tim godinama u pravom trenutku svoje senzualnosti - zaključila je glumica.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin