Bijonse: Iscenirala porodične svađe zarad novca?

Bijonse: Iscenirala porodične svađe zarad novca?

Autor: | 28/08/2014

0

Glasine o problemima u braku Bijonse i Džej Zija već mesecima su aktuelne, a sada je pevačicin otac sugerisao da je slavni par namerno pokrenuo te spekulacije kako bi povećali potražnju karata za njihovu zajedničku turneju "On The Run".

Ove šokantne tvrdnje Metju Nouls izneo je u jednoj radijskoj emisiji pre nekoliko dana.

Mesecima su mediji pisali da je samo pitanje vremena kada će par potvrditi da se razvodi, a slavni supružnici nisu se trudili da objave demanti ovih glasina. Pre nego što su se zajedno pojavili na dodeli MTV VMA nagrada prošle nedelje, samo pojedine porodične fotografije koje je pevačica objavljivala na društvenim mrežama svedočile su da je par još uvek zajedno.

Metju sada tvrdi da su njih dvoje sve to inicirali kako bi povećali popularnost svoje turneje.

- Znam da je to prevara jer smo to radili i ranije. Govorim iz iskustva, oni su trenutno na turneji - rekao je Metju.

Voditelji su ga potom upitali da li su njegova mlađa kćerka Solanž i njegov zet Džej Zi znali da se njihov sukob u liftu, koji se odigrao u maju, snima i da li je on namerno objavljen, na šta je on odgovorio:

- Sve što znam je da je to trik, svi govore o tome. Prodaja karata je vrtoglavo porasla. Prodaja Solanžinog albuma je porasla za dvesta odsto.

Metju i Bijonsina majka Tina razveli su se 2011. posle više od 30 godina braka. On se prošle godine ponovo oženio, a iako su mediji pisali da sa kćerkom, kojoj je nekad bio menadžer, nije u dobrim odnosima, on je to negirao.

- I dalje se čujemo svake nedelje. Ona je i dalje skromna i velikodušna osoba kakva je oduvek bila.

Autor: Life Content
Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin