Aleksandar Kolarov: Astronomska vrednost nove tetovaže

Aleksandar Kolarov: Astronomska vrednost nove tetovaže

Autor: | 28/08/2014

0

Tetovaže su odavno hit u svetu, a ubedljivo najviše se šaraju sportisti. Najbolji primer svakako je srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov, koji je prošle nedelje moru tetovaža koje ima dodao još jednu. Defanzivac Mančester sitija je ovog puta na desnoj podlaktici istetovirao likove ćerke i sina, dok su grudi bile rezervisane za datume njihovih rođenja. Prema saznanjima „Alo!“, Kolarova je taj posao koštao okruglo 5.000 evra!

Naime, reperezentativni bek, koji je poznat po tome da ne štedi novac kada je dobra „tetka“ u pitanju, platio je avionski prevoz i smeštaj u Mančesteru beogradskom tatu majstoru Damiru kako bi mu došao na noge i naslikao likove njegove dece. Posao je odrađen prošle nedelje, tako da je Aleksandar javnosti ponosno pokazao nove tetovaže.

Pre likova i datuma rođenja svoje dece, Kolarov je na svoje telo stavio veliki broj tetovaža, po čemu je glavni u Mančester sitiju, ako ne i u celoj Premijer ligi. Od tetovaža koje mu je iscrtao Damir posebno se izdvaja kompas „instaliran“ na desnoj strani njegovog tela, između grudi i ramena, a koji je odradio pre nekoliko meseci. Nije poznato njegovo značenje, ali pomenuta tetovaža na Instagramu ima ubedljivo najviše komentara

- Svi mi ponekad izgubimo kompas, dobro je imati ga uz sebe - napisao je upravo tvorac tetovaže Damir.

Kolarov i Damir su odlični prijatelji, pa tako tatu majstor posle svake nove tetovaže ostane nekoliko dana u Mančesteru kako bi se družili.

Izvor: Alo

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin