Mila Jovović pokazala trudnički stomak u Veneciji

Mila Jovović pokazala trudnički stomak u Veneciji

Autor: | 06/09/2014

0

Mila Jovović, lepa tridesetosmogodišnjakinja, rođena u Kijevu, svoj put slave započela je kao manekenka, da bi ubrzo ušla u svet filma i glume, a dokazala se i kao modna dizajnerka. Svetsku slavu stekla je ulogama u blokbasterima "Pritajeno zlo" i "Peti element" i snimajući kampanje sa legendarnim fotografima kao što su Herb Rits i Ričard Avedon. Međutim, u njenom kalendaru trenutni prioritet je nešto ličniji, intimniji - roditi brata ili sestru svojoj šestogodišnjoj devojčici Ever.

- Želela sam još jedno dete i to je bio moj prioritet, presrećna sam što mi se želja ostvarila. Razmišljala sam, ako sada ne rodim još jedno dete, što sam starija biće mi teže - iskrena je glumica, koja je udata za britanskog režisera i producenta Pola Andersona, sa kojim živi u Americi.

- Trebalo je da otputujem u Kejptaun i snimim novi nastavak filma "Pritajeno zlo", ali smo moj suprug Pol i ja otkrili da sam u drugom stanju i da očekujemo drugo dete. Mnogo smo pričali i oboje smo zaključili da ne bi trebalo da snimam, da je to svima u interesu. Smatrali smo da ubijanje zombija i trudnoća ne idu zajedno. Šalu na stranu, sledećeg leta, kada budem snimala scene iz filma, doći ću u Južnu Afriku sa novim članom porodice. Dok sam trudna ne želim da išta radim pa ne prihvatam poslove. Srećna sam što sam majka koja ostaje kod kuće i brine o detetu. Majčinstvo je neverovatna stvar - ispričala je Mila koja je svoj trudnički stomak ponosno pokazala tokom Filmskog festivala u Veneciji.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Mila Jovović

Pročitajte još

Najnovije vesti