Eva Longorija se ulogom u seriji "Bruklin 99" vraća na TV ekrane

Eva Longorija se ulogom u seriji "Bruklin 99" vraća na TV ekrane

Autor: | 09/09/2014

0

Prošle su dve godine otkako smo se rastali od gospođe Gabrijele Solis iz hit serije „Očajne domaćice“ Marka Čerija. Posle već osetne pauze Eva Longorija (39), kojoj je pomenuta rola donela svetsku slavu, ali i titulu najlepše žene sveta, konačno će ponovo zablistati na malom ekranu.
Holivudska lepotica meksičkog porekla pridružiće se ekipi serije „Bruklin 99“, čija druga sezona premijerno počinje 28. septembra na TV "Foks". Doduše, Eva će se pojaviti u samo tri epizode hvaljene akcione komedije - u ulozi Sofije, advokatice koja će u sudu privući pažnju detektivu Džejku Peralti.
Međutim, Longorija nastavlja da pliva i u producentskim vodama. Pošto je bila izvršna „mentorka“ serije „Opake služavke“, bacila se na dokumentarac o potrošačkom mentalitetu Amerikanaca - „Lanci ishrane“, čiji je narator Forest Vitaker.
Što se tiče glume na velikom platnu, Eva je nedavno osvanula u glavnoj roli vestern drame Majkla Berija „Frontera“. U ovogodišnjem kalendaru upisana su joj još tri naslova, a jedan od njih je i režisersko-scenaristički debi meksičkog glumca Demijana Bičira.

Izvor: Novosti

Foto: Promo ABC

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: eva longorija

Najnovije vesti