Nadežda Jokić, urednica srpskog izdanja magazina "Hello!", prisustvuje konferenciji magazina "Hola!" i "Hello!" u Madridu

Nadežda Jokić, urednica srpskog izdanja magazina "Hello!", prisustvuje konferenciji magazina "Hola!" i "Hello!" u Madridu

Autor: | 09/09/2014

0

U hotelu "Westin Palace", u samom centru Madrida, danas je počela internacionalna konferencija "Hola!" i "Hello!" magazina. Posebnu važnost ima i činjenica da je konferencija ujedno i proslava sedamdesetogodišnjice postojanja najpoznatijeg španskog magazina, "Hola!".

Konferencija je počela obraćanjem Izabele de Kurson i Entonija Luka, koji su zaduženi za koordinaciju sa svim internacionalnim izdanjima širom sveta. Oni su poželeli dobrodošlicu svim učesnicima konferencije i govorili o trodnevnom uzbudljivom programu koji su za njih pripremili. Reč su potom predali Eduardu Sančez Perezu, unuku osnivača magazina "Hola!", koji je istakao vrednosti ovog brenda, a to je istinistost objavljenih priča, poverenje koje zvezde i čitaoci imaju u magazin i kvalitet koji traje.
Nakon njega, reč su imale urednice Rut Salivan i Džulijet Herd iz britanskog magazina "Hello!", koje su govorile o važnosti dobijanja ekskluzivnih fotografija i priča, i navele poslednji primer - centralnu priču i trenutno najveću ekskluzivu u svetu, venčanje Breda Pita i Anđeline Džoli.

Posle kafe, priliku da govore o svojim iskustvima u pregovorima sa poznatima oko dobijanja ekskluzivnih priča imali su i urednici internacionalnih izdanja, među kojima i Nadežda Jokić, urednica srpskog izdanja magazina "Hello!". Između ostalog, ona je govorila i o preuzimanju agencijskih fotografija "selebritija" i, u interaktivnom odnosu sa učesnicima konferencije, diskutovala o svim izazovima koji se tiču dostupnosti internaciionalnih priča koje se preuzimaju iz centrale u Madridu.

Samitu prisustvuje i Nataša Vulin, advertajzing direktor srpskog izdanja magazina "Hello!".

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin