Učesnicima globalne "Hola!" konferencije u Madridu priređeno gala veče za pamćenje

Učesnicima globalne "Hola!" konferencije u Madridu priređeno gala veče za pamćenje

Autor: | 11/09/2014

0

Nadežda Jokić i Nataša Vulin prisustvuju gala večeri koja je priređena povodom 70. godišnjice postojanja magazina "Hola!"

Na globalnoj konferenciji "Hola!" u Madridu okupili su se predstavnici ovog magazina iz celog sveta, a jedna od tema bila je i očuvanje svetski priznatog i uspešnog brenda. Naglašene su vrednosti magazina koji čita 30 miliona čitalaca širom sveta. Džulijet Herd iz britanskog izdanja magazina "Hello!" govorila je o pokretanju modnog mesečnika, koji je do ovog meseca u toj zemlji izlazio na svakih šest meseci. Mnogi urednici i izdavači govorili su o svom iskustvu u pokretanju specijala magazina, poput modnog, kulinarskog, putopisnog, bjuti, enterijer i drugih. Organizatori su učesnicima dali vremena da se odmore kako bi uveče prisustvovali proslavi 70 godina od osnivanja magazina "Hola!".

                                         Gala večera

Glavni urednik španskog izdanja Eduardo Sančez Perez, kao i njegove sestre, Karmen i Mercedes, koje su članice borda direktora magazina, učesnike konferencije poveli su na gala večeru upriličenu u "Rojal" teatru, koji se nalazi preko puta čuvene Kraljevske palate u Madridu. Svi učesnici bili su elegantno odeveni. Potom je na terasi čuvenog teatra, sa koje se pruža jedinstven pogled na Kraljevsku palatu u glavnom gradu Španije, upriličen koktel.


Nadežda i Nataša na terasi "Rojal" teatra sa koje se pruža pogled na Kraljevsku palatu u Madridu

Posle toga, usledilo je grupno fotografisanje s porodicom glavnog urednika i ostlalim zaposlenim u magazinu "Hola!", Izabel de Kurson, Kristin Gilard, Entonijem Lukom i drugim čelnicima čuvenog časopisa.


Nataša Vulin, advertajzing direktorka, i Nadežda Jokić, glavna i odgovorna urednica, srpskog izdanja magazina "Hello!"

Potom su svi nastavili druženje u prelepo dekorisanoj sali koja se po potrebama pretvara u ekskluzivni restoran. Tako je bilo ovog puta. Zvnice su zauzele svoja mesta na kojima su stajale kartice sa njihovim imenima, i uživanje u najfinijim gastronomskim delicijama moglo je da počne.


Terasa "Rojal" teatra na kojoj je upriličen koktel pre gala večere

Nakon večere, tokom koje se Eduardova porodica obratila učesnicima, počelo je muzičko-pozorišno veče. U zvucima španske girtare i predivnom glasu pevačice uživali su svi gosti, a Eduardova sestra Mercedes je i zaigrala tokom programa.


Nadežda Jokić i Nataša Vulin sa koordinatorkama magazina "Hello!" zaduženim za internacionalna izdanja

Pre nego što se završilo fantastično veče Eduardo je poslao predivnu poruku devedesetpetogodišnje Mercedes, supruge pokojnog osnivača magazina "Hola!", koja je dan ranije upoznala sve učesnike ponaosob. Ona je insistirala da svaki učesnik dobije poklon uz njenu poruku zahvalnosti.

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin