Ivana Baltić objavila prvu fotografiju sina Andreja

Ivana Baltić objavila prvu fotografiju sina Andreja

Autor: | 12/09/2014

0

Autorka i voditeljka emisije „Ja to tako“ Ivana Baltić - Aleksić nedavno je na svom profilu na Fejsbuku objavila prvu fotografiju svog jednoipomesečnog sina Andreja. Tom prilikom ona je otkrila ime mališana koji je došao na svet početkom jula u Ginekološoj klinici „Narodni front“.
Ivana i njen suprug, arhitekta Zoran Aleksić uživaju u najlepšim trenucima u svom životu, a sve u njihovom domu podređeno je malom nasledniku. Otkako je došao novi član porodice, dom skladnih supružnika često je pun gostiju koji žele da vide dečaka.

Lepa Beograđanka za svog dugogodišnjeg partnera udala se krajem proleća, kad su organizovali intimno slavlje za svega nekoliko desetina najbližih rođaka i prijatelja. Srećni par planira da krajem ove godine organizuje veliko svadbeno veselje, na koje će pozvati širi krug prijatelja i poslovnih saradnika, a glavni gost svakako će biti njihov sin.
Iako je imala nešto komplikovaniju trudnoću, zahvaljujući poštovanju lekarskih saveta Ivana nije imala veće zdravstvene probleme i na svet je donela zdravog dečaka. Ponosna majka uživa uz svog mališana, a na posao će se vratiti tek kad njen sin ojača.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Privatna arhiva, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ivana baltic

Pročitajte još

Najnovije vesti