Nataša Miljković: Otvoreno progovorila o razvodu od Srđana Timarova

Nataša Miljković: Otvoreno progovorila o razvodu od Srđana Timarova

Autor: | 14/09/2014

0

Voditeljka Javnog servisa Srbije Nataša Miljković tek se godinu dana posle rastanka od svog nevenčanog supruga glumca Srđana Timarova (38), sa kojim ima sina Lazara (4), stvarno oporavila od tog stresa.

Iako je razvod sam po sebi bolan i stresan jer predstavlja gubitak ne samo odnosa već i zajedničkih snova i obaveza, za voditeljku Natašu Miljković (37) dokaz je da ništa ne traje večno, pa ni ljubav. Sa Srđanom Timarovim bila je u vanbračnoj zajednici šest godina, ali nakon što su se emocije ugasile, ona je rešila da krene dalje. Najpre je spakovala svoje stvari i iselila se iz porodičnog doma, a onda je okrenula novi list i krenula dalje. Sama, sa svojim sinom.

- Srđan i ja ne živimo zajedno više od godinu dana. Zašto je to tako, ko je kriv, da li je moglo bolje... To nisu pitanja čiji bi odgovori trebalo da se nađu u novinama. To su naši domaći zadaci za život koji sledi. Iskustva i pouke - kaže za "Blic" Nataša, i objašnjava razloge zbog kojih će prema bivšem suprugu zauvek gajiti posebna osećanja:

- Razvod je preteško iskustvo i bez medija i javnosti, kojoj iz nekakvog razloga treba da polažete račune. Zato smo uspeli da sve zadržimo za sebe dok je bilo najteže. Želim da verujem da smo kroz sve prošli kao zreli, odrasli ljudi, spremni da budemo prijatelji do kraja života. Veže nas puno toga, lepog, lošeg... A najviše od svega jedno predivno biće za koje živimo i Srđan i ja - kaže lepa voditeljka.

Iako se po estradnim kuloarima sve glasnije mogu čuti priče da Nataša u poslednje vreme ne prestaje da se smeje, voditeljka ne želi da kaže da li je našla novu ljubav jer, kao i dosad, čuva svoju privatnost.

- O svom privatnom životu više ne želim da govorim. O novim ljubavima, padovima..., to su životne stvari koje ću držati za sebe, kad se dese. Važniji od publike mi je sin koji će jednog dana sve ovo razumeti. Nadam se. Hvala svim dragim kolegama koje su nas, ljudski, shvatile - rekla je Nataša.

Voditeljka je često isticala kako u brak kao instituciju ne veruje te kako joj papir ništa ne znači. Zato se nikada nije udala za Srđana. Ipak, često je isticala kako veruje u Srđanovu i njenu ljubav te kako misli da je ona za ceo život.

- Napravili smo nešto što je za ceo život, to je sigurno - govorila je svojevremeno voditeljka.

Nataša se upravo vratila sa godišnjeg odmora na kome je napunila baterije za nove radne pobede. Nakon što se oprostila sa gledaocima "Jutarnjeg programa" Javnog servisa, svi koji je vole moći će uskoro da je vide u ulozi voditeljke nove emisije na istom programu. Nataša je najavila da će to biti nešto što dosad nismo mogli da vidimo kod nas.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti