Radomir Počuča: U Ukrajini se borim za Rusiju

Radomir Počuča: U Ukrajini se borim za Rusiju

Autor: | 16/09/2014

0

Radomir Počuča, nekadašnji novinar i voditelj TV "Pink" i bivši portparol protivterorističke jedinice MUP-a, na svom profilu na Fejsbuku objavio da se trenutno nalazi u Ukrajini gde se bori na strani proruskih separatista.
- Jesam, otišao sam u Donbas da se borim protiv zla koje preti mojoj svetoj Otadžbini Rusiji... Došao sam među braću, da podelimo teret borbe protiv neljudi koji se klanjaju Sotoni, novcu, profitu i kojima je bitno da se predaju najnižim oblicima strasti, i zadovoljenju animalnih nagona - napisao je Počuča na svom profilu na ovoj društvenoj mreži.
U svom saopštenju on je objasnio da u Ukrajinu "nije otišao kao plaćenik, ne za novac, nego iz svesnog uverenja da se mora postaviti brana zlu, inače će prevladati".
- Ko će, ako neću ja? Ko nam dođe, dobrodošao je. Ko ne želi, ne mora. I da, vratiću se, ne brinite, spreman da se suočim sa konsekvencama svog postupka, otvorene duše, sa osmehom na licu, krst svoje Golgote odavno nosim, sa Bogom u srcu. Nastaviću da se borim za svoju Srbiju i odavde, gde se bori i gine, ali makar čovek može da se suprotstavi realnom i opipljivom zlu - piše Počuča.
Inače, Počuča je ranije bio priveden zbog izjave na istoj društvenoj mreži koja je bila usmerena protiv "Žena u crnom", nakon čega je dobio i raskid ugovora u MUP.

Autor: Life Content

Foto: Facebook / Radomir Bata Počuča

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: radomir pocuca