Sanja Papić predstavlja svoju liniju unikatnog nakita od perli

Sanja Papić predstavlja svoju liniju unikatnog nakita od perli

Autor: | 17/09/2014

0

U sklopu proslave petog rođendana koju IMMO outlet centar (Gandijeva21) organizuje u saradnji sa magazinom "Svet", od 18. do 21. septembra, poznata misica i model Sanja Papić predstaviće svoju liniju unikatnog nakita od perli.
U petak 19. septembra, od 16 sati, Sanja će predstaviti i pokazati kako se pravi ovaj ručno rađeni nakit. Tri prisutne dame će imati priliku da u interakciji sa Sanjom naprave svoju, unikatnu narukvicu od perli koju će dobiti na poklon.
Ovim povodom Sanja je za portal Svet.rs izjavila:
- "Happy pearls bracelets" su nastale iz hobija. Uživam u izobilju kreativnih mogućnosti i kombinovanju perlica koje sam nazvala "Happy pearls" jer izrada istih me ispunjava i čini srećnom. Od malih nogu sam volela perle. Na putovanjima sam skupljala perle različitih oblika, boja, materijala i pravila narukvice. Vremenom su one postale omiljeni detalj dragih dama iz mog okruženja. Odnedavno se nalaze u ponudi u okviru mog brenda "Royalblue by Sanja Papić". S obzirom na to da nastaju u trenutku mog slobodnog vremena, svaka narukvica je unikat i pravljena je s ljubavlju. Pravo je zadovoljstvo što "happy pearls bracelets" imaju svoju publiku. Happy pearls for happy ladies.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: sanja papić

Pročitajte još