Svakog dana tematska proslava: Immo slavi peti rođendan

Svakog dana tematska proslava: Immo slavi peti rođendan

Autor: | 17/09/2014

0

Povodom petogodišnjice postojanja IMMO outlet centar (Gandijeva 21), u saradnji sa magazinom "Svet", organizuje četiri dana slavlja, od 18. do 21. septembra.
Pored popusta na već snižene outlet cene sve posetioce očekuje prava rođendanska proslava. Dekoracija, pokloni i bogat sadržaj za decu i odrasle je samo deo programa koji su "Svet" i IMMO pripremili za svoje posetioce.
Svaki dan je tematski, a posebna iznenađenja očekuju najmlađe za koje je svaki dan obezbeđen nastup internacionalnog magičnog pozorišta "Magnus".

U četvrtak 18. septembra tokom celog dana organizacija Dobre Prakse AZC predstaviće svoju novu kampanju za borbu protiv nasilja nad ženama u sklopu koje će pored poklona i literature promovisati besplatnu SOS aplikaciju za mobilne telefone namenjenu ženama. Takođe, sve dame koje posete IMMO outlet centar od 15 sati biće u prilici da besplatno prisustvuju kreativnoj radionici šivenja by Dragana Rodić - Snovi od niti.

06

Promocija i potpisivanje knjiga Uroša Petrovića održaće se u petak 19. septembra u 12 sati ispred knjižare "Laguna", a od 16 sati poznata misica i model Sanja Papić predstaviće svoju novu liniju unikatnog nakita. Tokom dana poznati roditelji će sa svojim mališanima čestitati IMMO-u rođendan. Subota 20. septembar je centralni dan slavlja.

Pored mnogobrojnih poznatih ličnosti koje će doći da zajedno sa prisutnima proslave rođendanski dan IMMO outlet centra, posebni gosti će biti rukometaši RK "Vojvodina". Posetioce očekuje i kreativna radionica za ukrašavanje torti i medenjaka, animacija za decu, nastup džez balerina plesne škole "Pirouette" i salsa plesača "Ritmos del Mundo".

02

Poslednjeg dana slavlja, u nedelju 21. septembra pripremili smo poseban program za najmlađe. Pozorišna predstava "Svet bajki" počinje u 12 sati, a program nastavljaju klovn i balondžija. Tokom celog dana trajaće akcija prikupljanja pomoći za Dragana Prnjata koji boluje od teškog i retkog oblika tumora u bešici.

Magazin "Svet" i Immo Outlet Centar su se i ovog puta potrudili da posetioci uživaju u još većim popustima i odličnom zabavnom, edukativnom i humanitarnom sadržaju.

Četvrtak:
12-14 sati Hari mađioničar, kreativna animacija i magični pokloni
15-16 sati Kreativna radionica za izradu unikatnih kapa byDragana Rodić, Snovi od niti,
14-19 sati Akcija Potpisujem - tokom celog dana organizacija Dobre Prakse AZC predstaviće svoju novu kampanju za borbu protiv nasilja nad ženama

Petak:
12-14 sati Predstavljanje i potpisivanje knjiga Uroša Petrovića kroz razgovor sa Vanjom Gavrovski, PR menadžerkom Lagune
15-17 sati Komični gegovi klovna Bimba
16 sati Poznati roditelji čestitaju IMMO outlet centru rođendan
16 sati Nanižite perle, Sanja Papić kreira unikatan nakit za posetiteljke IMMO outlet centra
17 sati Deca iz novobeogradskih vrtića simbolično puštaju balone ispred IMMO outlet centra kao rođendansku čestitku

Subota:

14 sati Rukometaši Vojvodine dele mini lopte i dresove RK Vojvodina, šampiona Srbije 2013/2014
14 sati Unikatna izrada medenjaka u kojoj učestvuje cela porodica
16-18 sati Program za decu i poznate ličnosti čestitaju IMMO centru rođendan
18 sati Nastup Baletski studio "Pirouette" iz Beograda
19 sati Nastup Škola salse "Ritmos del Mundo"

Nedelja:
12-13 sati Pozorišna predstava "Svet bajki"
16-18 sati Magnus Teatar zabava za najmlađe

*Tokom celog dana trajaće akcija prikupljanja pomoći za Dragana Prnjata koji boluje od teškog i retkog oblika tumora u bešici

Za više informacija o programu dešavanja posetite sajt Immo Outlet Centra

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti