Katarina Živković i Aleksandar Mitrović: Romansa na pomolu

Katarina Živković i Aleksandar Mitrović: Romansa na pomolu

Autor: | 20/09/2014

0

Reprezentativac Aleksandar Mitrović "bacio je oko" na Katarinu Živković i već duže od meseca dana pokušava da je osvoji.
Kako Alo! saznaje, prvotimac "Anderlehta" i poznata pevačica upoznali su se pre više od mesec dana na jednom prestoničkom splavu i od tada se svakodnevno čuju i dopisuju.
- Kaća je te večeri izašla sa drugaricama, a Mitar je bio u separeu pored sa drugovim. Čitavo veče gledao je u njenom pravcu, a kada se malo opustio, zamolio je druga, koji je poznaje, da ih upozna. Nakon što su se upoznali i razmenili nekoliko rečenica, Aleksandar je Katarini za sto poslao veliki buket ruža, kao i flašu pića. Do kraja večeri su se samo sramežljivo gledali - rekao je dobro obavešten izvor.
Kako izvor dalje navodi, Katarina je ljubazno zahvalila na poklonu, ali je te večeri ostala imuna na Mitrovićevo udvaranje. Međutim, fudbaler je bio uporan, pa je ubrzo nabavio i njen broj telefona. Usledila je razmena SMS-ova, a Kaći je Mitar postajao sve simpatičniji. Sada se svakodnevno čuju i dopisuju, a u oktobru bi trebalo da se vide, kada on dođe na okupljanje reprezentacije.
Navodno, Katarina će u oktobru iz lože pratiti meč Srbija - Albanija na kojoj će igrati Mitrović, a te karte joj je poklonio upravo on. Iako se ne razume u fudbal, crnokosa Leskovčanka će sa drugaricom pratiti dešavanja na terenu i navijati za svoju simpatiju.
Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo aktere ljubavne romanse, ali nam se nisu javljali na telefon.

Izvor: Alo!

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin