Petar Strugar promenio fizički izgled zbog uloge u filmu "Mali Budo"

Petar Strugar promenio fizički izgled zbog uloge u filmu "Mali Budo"

Autor: | 20/09/2014

0

Petar Strugar (26) je posle filmova o Montevideu kopačke i dres zamenio automobilom "BMW" i od zgodnog fudbalera transformisao se u bucka kako bi u novom filmu "Mali Budo" verno dočarao momka koji iz Crne Gore dolazi u Beograd. Iako sve podseća na vic, režiser Danilo Bećković napravio je komediju o "učeniku i plejboju iz Podgorice", kako u filmu zovu Buda, sina uspešnog hirurga.
- Pazi, takvih likova nema samo u Crnoj Gori. Gradio sam ga na osnovu dosta uzoraka i od svakog sam uzeo po jednu osobinu. On je sad stavljen u taj stereotip Crnogorca, ali kao lik je duhovit - kaže Petar koji je poznat po tome da kada je u Beogradu ne priča crnogorskim naglaskom.
- Akcenat stavim u teglu kad izađem iz kuće - duhovit je glumac koji je za ovu ulogu morao da promeni i fizički izgled.
- Da, prilično sam debeo bio na snimanju i to smo negovali, to se videlo. Kada mi je Danilo ponudio ulogu, imao sam povredu kolena, pa sam se slabije kretao i nagojio, što je rezultiralo izgledom Malog Bude. Onda smo počeli snimanje i to je odgovaralo liku, pošto je Mali Buda jedan ušuškani prasac - kaže Petar koji je sada opet vratio vitku liniju.
Pored Petra u filmu "Mali Budo" glume i Sergej Trifunović, Hristina Popović, Andrija Milošević, Milorad Kapor, Tihomir Stanić. Petar se posebno oduševio Sergejom:
- Ma, Serž je genijalan. Sjajan lik. Iskusan kolega. Sve to prija mladom glumcu jer prvenstveno možeš da se osloniš na njega.
Petar Strugar poznat je po tome da ne voli da priča o privatnom životu. Javnost je saznala da ima devojku kada mu je Ivana Nikolić (31) već bila verenica. Venčali su se u decembru 2013. godine, a glumica je tada uzela prezime Strugar. Nije se hvalio medijima ni kada je dobio sina Zarija u junu ove godine. Ni sada, posle razgovora o njegovim novim poslovnim uspesima, nije hteo da odgovori na pitanja o tome šta mu se dešava u privatnom životu i kako su njegova supruga i sin.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin