Princ Hari obnovio vezu sa Kresidom Bonas

Princ Hari obnovio vezu sa Kresidom Bonas

Autor: | 20/09/2014

0

Stara ljubav zaborava nema. Ovu izreku potvrdio je i britanski princ Hari (30), koji se pomiro sa bivšom devojkom Kresidom Bonas (25). Riđokosi princ koji je četvrti u redu za nasleđe britanskog prestola, posle oca, brata i bratanca, izveo je Kresidu u bioskop “Odeon” u Kensingtonu, gde je na programu bio zanimljiv film - “Snimak seksa”. Kada su shvatili da su ih paparaci primetili, par se razdvojio. Hari je ušao u “lend rover”, koji je vozio jedan od njegovih telohranitelja, a ona je pozvala taksi.
- Ovo je drugi put u poslednjih nekoliko dana da su princ i Kresida viđeni zajedno u javnosti. To je definitivno znak da su obnovili vezu - tvrdi anonimni izvor.
Zanimljivo je da su princ i Kresida otišli u bioskop samo dan pošto je on napuno 30 godina. Princ Hari i Kresida Bonas su počeli da se zabavljaju u maju 2012. godine, a raskinuli su još u aprilu ove godine.
- Sada je situacija drugačija. Oni žele da stvari idu polako i mirno. Ne žele nikakve nagle promene. Kresida je bila jako zaljubljena u njega pre nego što su raskinuli, ali on je vršio veliki pririsak na nju - dodao je anonimni izvor blizak Kresidi Bonas.
Kresida navodno nije bila na žurki koju je princ Hari pravio za svoj 30. rođendan u sredu uveče. Upućeni tvrda da se ona još dvoumi oko toga da li će moći da uskladi to što bi bila supruga britanskog princa i glumica željna velike karijere u pozorištu.

Izvor: Alo!

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin