Savo Milošević: Odavno me ne dotiču tračevi o mojoj porodici

Savo Milošević: Odavno me ne dotiču tračevi o mojoj porodici

Autor: | 22/09/2014

0

Savo Milošević (41) okačio je kopačke o klin pre više od pola decenije, trenutno radi kao direktor mlađih reprezentativnih selekcija Srbije u fudbalu, i uživa u prestoničkom noćnom životu.
- Čovek radi ono što mu najviše odgovara! Profesionalac sam bio 17 godina, i eto, pojavila se želja da, kada okončate karijeru, nadoknadite propušteno - rekao je on u intervjuu za "Kurir".
Pošto ga fotografi često slikaju u provodu bez supruge Vesne, on kaže da je to "njihov posao".
- Tako živimo već 20 godina, ja imam svoje društvo, a Vesna svoje, tu nije ništa sporno. Fotografi me slikaju sa drugim ženama, odnosno u njihovom društvu, ali to je posao fotografa.
- Nikada nisam bio seks simbol, bilo je devojaka i žena kojima sam bio simpatičan, ali nisam sebe gledao kao nekakvog idola. Što se tih devojaka tiče, malo bi mi bile četiri emisije da ispričam sve, ali ja sam već dugo oženjen čovek, imam troje dece i ne mogu sve to ozbiljno da shvatam.
Otac Nikole (19), Isidore (16) i Borisa (9) kaže da ga tračevi o porodici odavno ne dotiču.
- Priča se da se razvodim, da imam petoro vanbračne dece... Ne bavim se time, odavno me sve to ne dotiče. Preživeo sam ozbiljne situacije i shvatio da ima mnogo bitnijih razloga da se čovek nervira - rekao je on.

Izvor: Mondo

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin