Ivana Stamenković Sindi: Trpim torturu bivšeg supruga

Ivana Stamenković Sindi: Trpim torturu bivšeg supruga

Autor: | 23/09/2014

0

Ivana Stamenković Sindi proživljava dramu otkako joj je oduzeto starateljstvo nad četvorogodišnjom kćerkom Petrom. Nakon što su se pojavile spekulacije u medijima da je bivši suprug Nikola Pavlović optužuje da je kidnapovala kćerku jer je devojčicu iz vrtića izvela u 13, umesto u 16 časova, Sindi za portal hellomagazin.rs kaže da nagađanja da je kidnapovala sopstveno dete nemaju veze sa istinom:
- Moj bivši suprug me i dalje psihički maltretira i vrši torturu nada mnom, to je sve. Ja sam tog dana 'pokupila' dete iz vrtića ranije i uveče je vratila kod Nikole. Imam pravo da je viđam utorkom i četvrtkom, tako da nisam uradila ništa nedozvoljeno. Čovek mi se uporno sveti preko deteta, a što se tiče tužbi koje sam protiv njega pokrenula zbog nasilja koje je vršio nada mnom, još uvek niko nije reagovao - rekla je Sindi za naš portal.
Mediji su navodno došli u posed poruka u kojima se vidi da Pavlović preti pevačici krivičnom prijavom jer je "kidnapovala" njihovu kćerku tako što je ranije dovela iz vrtića kako bi provela što više vremena s njom. Otkako je izgubila starateljstvo nad Petrom, Ivana je viđa samo dva puta nedeljno i dva puta mesečno provodi vikend sa svojom mezimicom.

Piše: Zvezdana Milovanović, Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti