Stefan Kapičić: Proživljava istorijske trenutke na Bledskom jezeru

Stefan Kapičić: Proživljava istorijske trenutke na Bledskom jezeru

Autor: | 24/09/2014

0

Glumac Stefan Kapičić boravi u Sloveniji, gde je u toku snimanje filma "Bićemo prvaci sveta", u kojem tumači ulogu svog oca, legendranog košarkaša Dragana Kapičića, što predstavlja svojevrsni profesionalni izazov. Boravak na Bledskom jezeru Stefanu veoma prija, kao i odlična atmosfera koja vlada na setu, a poznati glumac za magazin "Hello!" prenosi utiske sa uzbudljivog radnog putovanja.
- Svi smo maksimalno posvećeni ulogama i radi se punom parom. Uz to, vreme nas super služi, a s obzirom na to da smo na istorijskom mestu odakle su košarkaši krenuli na osvajanje šampionata, to je još jedna stvar koja svemu daje posebnu draž - kaže Kapičić.
Trenutke opuštanja kraj slovenačkog prirodnog bisera glumac provodi sa kolegama Aleksandrom Lazićem, koji u filmu tumači lik doktora reprezentacije, Miodragom Radonjićem koji glumi reprezentativca Trajka Rajkovića i Jovanom Belobrkovićem, kome je poverena uloga Ljubomira Simonovića Ducija.

Nedavno poznanstvo sa holivudskim glumcem Džonom Sevidžem, koji će se takođe naći u novom filmu Darka Bajića, ostavilo je snažan utisak na našeg glumca, a iako još uvek nije snimao scene sa njim, Stefan ne krije svoje oduševljenje.
- Sa Džonom sam bio na večeri i sjajno smo se proveli i ispričali. Predivan je čovek. Legendarni glumac je potpuno opčinjen Srbijom i celom ekipom. Rekao je da toliko talentovanih ljudi i lepih žena na jednom mestu odavno nije sreo - kaže srpski glumac, koji se neizmerno obradovao saradnji sa američkim kolegom.
Pre ovog filma, Sevidž je glumio u "Kosi", "Lovcu na jelene", kao i u čuvenom "Kumu", a u filmu o uspehu srpske košarke tumači ulogu Vilijama Džonsa, generalnog sekretara Fibe.

Piše: Deana Đukić, Life Content
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin