Džordž Kluni i Amal Alamudin: Sve je spremno za raskošno venčanje

Džordž Kluni i Amal Alamudin: Sve je spremno za raskošno venčanje

Autor: | 27/09/2014

0

Džordž Kluni, zakleti holivudski neženja, danas će prema najavama brojnih svetskih medija izgovoriti sudbonosno „da“ i venčati se sa Amal Alamudin, poznatom advokaticom za zaštutu ljudskih prava, poreklom iz Libana.

Kluniju će to biti drugi brak, posle braka sa glumicom Talijom Balsam od 1989. do 1993. Venčanje će se održati u čuvenoj palati Papadopoli, hotelu sa 7 zvezdica koji nudi sobe s najlepšim pogledom na grad. Očekuje se da venčanje sa 60 gostiju, na kome će pevati Andrea Bočeli i Lana Del Rej koštati ukupno oko pet miliona dolara, a zanimljivo je da ceh insistira da prema libanskoj tradiciji plati mladin otac Remzi. Procenjuje se da je Kluni težak oko 180 miliona dolara.

- Tast je oduševljen budućim zetom. Njemu je Kluni veoma simpatičan, inteligentan, i što je najvažnije, ludo je zaljubljen u Amal - rekao je izvor blizak paru.

Amal će nositi venčanicu modne kuće Aleksandar Mekvin, čiju haljinu je za svoje venčanje nosila i princeza Kejt Midlton. Venčanje bi trebalo da obavi Valter Veltroni, bivši gradonačelnik Rima. Prema nepotvrđenim informacijama, među zvanicima su Kejt Blanšet, Met Dejmon, Bono Voks, Sindi Kraford, a moguć je i dolazak Breda Pita i Anđeline Džoli.

Izvor: Alo

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin