Blejk Lajvli čeka bebu

Blejk Lajvli čeka bebu

Autor: | 06/10/2014

0

Američka glumica Blejk Lajvli otkrila je na svom portalu preserve.us da je u blagoslovenom stanju, te objavila fotografiju trudničkog stomaka.
Dvadesetsedmogodišnja zvezda serije “Gossip Girl” pre dve godine udala se za kolegu Rajana Rejnoldsa na tajnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali članovi porodice i najbliži prijatelji.
Jedan od najlepših holivudskih parova otkrio je da im je nakon venčanja cilj osnivanje velike porodice.
- Oboje dolazimo iz velikih porodica. Moji roditelji su imali četvoro dece, a njeni petoro. Mnogo ljudi nam je reklo da je to ludost, ali to možete znati tek kada se nađete u takvoj situaciji. Mislim da ćemo prilično srećno hodati kroz tu “vatru” - rekao je nedavno Rajan.
Jedna od najpopularnijih glumica današnjica nije navela koliko dugo je u blagoslovenom stanju, kao ni da li ona i suprug očekuju dečaka ili devojčuicu. Ipak, sudeći po fotografiji, može se primetiti da je lepa Amerikanka u poodmakloj trudnoći. Budući roditelji venčali su se u septembru 2012. godine, godinu dana nakon što su počeli svoju emotivnu priču. Glumici je ovo prvi put da je stala pred oltar, dok je Rajan 2010. godine okončao zakonsku zajednicu sa koleginicom Skarlet Johanson, koja je pre mesec dana sa verenikom Romenom Dorijakom postala mama devojčice Rouz Doroti.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Foto:  preserve.us

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti