Boško Jakovljević: Provod i odmor sa misicama u Grčkoj

Boško Jakovljević: Provod i odmor sa misicama u Grčkoj

Autor: | 07/10/2014

0

Popularni voditelj i dizajner Boško Jakovljević nedavno je započeo saradnju sa Vesnom de Vinčom i kompanijom „Miss Yu“, a novi tim priprema mnogo lepih iznenađenja. Inspirisan lepoticama koje će se ove godine takmičiti za titulu najlepše, Jakovljević je ove godine osim svoje standardne kolekcije „Martini Vesto by Boško“ dizajnirao i novu liniju za muškarce i žene koja nosi naziv „Black by Martini Vesto“. To je ujedno prvi put da harizmatični voditelj dizajnira odeću za žene.
Njegove kreacije namenjene nežnijem polu premijerno će biti prikazane 8. oktobra na finalu izbora „Mis Srbije“, koje se održava u studiju televizije „Pink“ u Šimanovcima, jer ovog puta dizajnira oficijelnu kolekciju za učesnice.
- Čast mi je što radim dvadeset modela koje će takmičarke poneti prilikom njihovog prvog izlaska pred publiku. Bio mi je izazov da su u jednom novom autfitu, ali da ne izgube ništa od svoje ženstvenosti i seksepila - kaže Boško.
Šarmantni dizajner trenutno boravi u Grčkoj na poslednjem delu porodičnog odmora u „Eleni rizortu“, nedaleko od Porto Karasa, gde se finalistkinje pripremaju za poslednju fazu takmičenja, tako da će Jakovljević imati priliku da i van Beograda radi sa njima.
- Ovaj deo Grčke je po mom ukusu van sezone, a sportski tereni i fenomenalne plaže koje su u ovom periodu poluprazne i još uvek toplo vreme omogućavaju uslove za fenomenalan rad, odmor i pripremu za nešto novo - tvrdi Boško i ističe da je ova saradnja samo uvod u novi poslovni projekat. Naime, u saradnji sa Vesnom de Vinčom u novembru će imati reviju u Parizu kada će svoje radove predstaviti nekolicina domaćih i svetskih dizajnera.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti