Miss Srbije Marija Ćetković: Pobedu na izboru posvećujem pokojnom ocu

Miss Srbije Marija Ćetković: Pobedu na izboru posvećujem pokojnom ocu

Autor: | 11/10/2014

0

Bivša reprezentativka u košarci kaže da je bila sigurna u svoju pobedu na izboru za mis Srbije. Marija Ćetković (20) iz Feketića imala je najviše samopouzdanja na ovom takmičenju u lepoti. Kaže da ju je upravo to dovelo do pobede.
- Ovo sam veoma želela, bez lažne skromnosti. Samouverena sam i retko ispoljavam slabost. Došla sam da pobedim i kada nešto toliko želite, uvek se ostvari. Tako je i u sportu. Ne volim da gubim, volim samo da pobeđujem - poručuje Marija.
Naporan posao joj tek predstoji.
- Kada proslavim pobedu, pozabaviću se pitanjima mira u svetu - kaže misica kroz smeh.
Ova studentkinja druge godine Ekonomskog fakulteta u Novom Sadu zadovoljna je i odabirom prve i druge pratilje.
- Sve je završeno kako treba i kako sam zamislila. Nagrađene su devojke koje su i po mom mišljenju bile najbolje. Ništa ne bih menjala - kaže Marija.
Zvanično najlepša devojka u Srbiji pobedu duguje majci, a posvećuje je ocu.
- Želim da zahvalim majci koja je uvek bila uz mene, porodici i bližnjima. Bez Vesne de Vinče sve ovo ne bi bilo moguće. Međutim, pobedu posvećujem pokojnom ocu - kaže ona.
Misica ne želi da otkrije da li ima dečka. O privatnom životu za medije neće da govori. Kaže da tu ništa ne bi menjala.
- Ispunjena sam svake sekunde, svakog sata i dana - dodaje Marija.
Da je sve od sebe dala kako bi ponela krunu najlepše devojke Srbije, potvrđuju nam i iz agencije „Miss Ju“, koja je ovo prestižno takmičenje organizovala.
- Marija je jedina devojka od svih dvadeset koja se pridržavala strogih pravila ishrane i treninga. Na pripremama u Grčkoj ustajala je pre svih i trčala sama. Posle podne je trčala sa Dr Filgudom. Smršala je pet kilograma, dok su se sve ostale devojke ugojile. U pauzama između fotografisanja učila je istoriju, kako bi znala odgovore na sva pitanja o Prvom svetskom ratu - kažu iz agencije „Miss Ju“.

Izvor: Blic

Foto: Miss Srbije / Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin