Viktorija Bekam: U ulozi ambasadora dobre volje posetila Južnu Afriku

Viktorija Bekam: U ulozi ambasadora dobre volje posetila Južnu Afriku

Autor: | 15/10/2014

0

Britanska kreatorka Viktorija Bekam pre dve nedelje postala je ambasador dobre volje UNAIDS organizacije i uključila se u kampanju Ujedinjenih nacija u borbi protiv AIDS-a. Početkom sedmice ona je otputovala u Južnu Afriku u jednu od prvih misija kojima želi da podigne svest o toj bolesti.

Bivša pevačica, a sada uspešna modna dizajnerka podelila je sa pratiocima na društvenoj mreži Tviter fotografije sa svog putovanja. Pored jedne je ostavila i komentar:
- Upoznajem mlade žene u Sovetu i širim svest o HIV-u.

- Majka sam i žena te ću učiniti sve što mogu kako bi podigla svest o drugim majkama i ženama koje su zaražene HIV-om. Prilikom nedavne posete Južnoj Africi upoznala sam mnoge žene koje su me inspirisale i podstakle da nešto učinim - izjavila je supruga Dejvida Bekama i majka četvoro dece, te dodala kako joj je trebalo mnogo godina da shvati da, s obzirom na to da je poznata i uticajna ličnost, ima društvenu odgovornost da pomaže drugima.

O predanost tom projektu svedoči i činjenica kako je radi ove posete nedavno propustila i otvaranje svoje prve trgovinske radnje u Londonu.

Takođe, Viktorija je pokazala i svoju kreativnu, umetničku stranu pridruživši se crtanju grafita koje je prokomentarisala rečima:
- Edukacija + umetnost = budućnost bez AIDS-a!

Autor: Life Content
Foto: Victoria Beckham / Twitter

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još