Katarina Živković na utakmici Srbija - Albanija bodrila svog novog dečka

Katarina Živković na utakmici Srbija - Albanija bodrila svog novog dečka

Autor: | 16/10/2014

0

Ljubav između Katarine Živković i Aleksandra Mitrovića toliko cveta da je pevačica uprkos bolovima koje i dalje oseća nakon operacije grudi ipak došla na utakmicu Srbija - Albanija kako bi podržala svog dečka. Zgodna Leskovčanka je iz istočne lože posmatrala utakmicu i vatreno navijala za naše reprezentativce, a posebno za svog dragog Mitra.
- Katarina je u ložu došla u pratnji drugarice. Sve vreme je gledala u Mitrovićevom pravcu i navijala. Bila je zaista srećna i ponosna što je u prilici da bodri Mitra. Kada je došlo do prekida utakmice i koškanja nakon što su Albanci pustili dron sa zastavom "velike Albanije" na teren, Kaća se zabrinula i samo je ponavljala da se plaši za Mitrovićevu bezbednost. Nije ga ispuštala iz vida, a malo je odahnula tek kada su svi fudbaleri otišli u svlačionicu - izjavio je za "Alo!" izvor sa lica mesta i dodao da joj je drago što je otišla na utakmicu.
- Katarina se smirila tek kada se nakon utakmice čula sa Aleksandrom i uverila se da je dobro. Od silnog stresa koji je doživela na utakmici totalno je zaboravila na bolove koje oseća nakon operacije grudi - kaže izvor koji je upućen u celu priču.
Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, kontaktirali smo sa pevačicom, koja nije želela previše da komentariše.
- Ne pričam više o svom privatnom životu, ali iskreno mi je žao što je došlo do one katastrofe na utakmici. Navijala sam za naše reprezentativce i uvek ću to činiti - rekla je Živkovićeva za "Alo!".

Izvor: Alo!

Foto: Katarina Živkovic Official / Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti