Blejk Lajvli pokazala trudnički stomak na dodeli nagrada "Golden Heart"

Blejk Lajvli pokazala trudnički stomak na dodeli nagrada "Golden Heart"

Autor: | 17/10/2014

0

Blejk Lajvli, zvezda serije "Tračara" i supruga glumca Rajana Rejnoldsa, prvi put se pojavila u javnosti otkako je obelodanila da je u blagoslovenom stanju. Naime, ona je sinoć u Njujorku, na dodeli nagrada "Golden Heart", plenila pažnju prisutnih novinara i fotografa kojima je strpljivo pozirala ponosno pokazujući trudnički stomak.
Crvenim tepihom prošetala je u dugoj uskoj haljini boje šampanjca iz najnovije kolekcije kreatora Majkla Korsa, u čijoj pratnji je došla na glamurozan događaj. Popularna glumica zablistala je na osmoj dodeli nagrada "Golden Heart Awards" održanoj na Menhetnu, a sudeći po osmehu koji nije skidala sa lica, buduća mama odlično podnosi drugo stanje.
U intervjuu za kanal "E! News" lepa glumica otkrila je da se u svojoj porodici često osećala kao nečija mama.
- Moja porodica je mnogobrojna, a ja sam najmlađa od petoro dece. Iako nisam imala mlađeg brata ili sestru, oduvek sam volela da čuvam drugu decu i da ih mazim u svom krilu, kao da sam im mama - rekla je Blejk i za sada nije iznosila detalje o trajanju trudnoće, kao ni polu bebe koju nosi.
Inače, dvadesetsedmogodišnja glumica pre desetak dana objavila je na svom portalu fotografiju kojom je potvrdila nagađanja da ona i njen 11 godina stariji suprug očekuju dete. Fotografiju je uslikao glumičin brat Erik Lajvli.

Autor: Deana Đukić, Life Content

Foto: Tanjug; JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin