Kim Kardašijan: Rođendansko slavlje u Las Vegasu

Kim Kardašijan: Rođendansko slavlje u Las Vegasu

Autor: | 23/10/2014

0

Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan proslavila je svoj trideset i četvrti rođendan u društvu svog supruga, repera Kanje Vesta i šesnaestomesečne kćerke Nort. Poznatoj crnki svi članovi familije i prijatelji čestitali su rođendan na društvenim mrežama, a najdirljiviju poruku dobila je od svoje majke Kris Džener.
- Srećan rođendan mojoj predivnoj kćerki, najboljoj prijateljici i mom „partneru u zločinu“. Ti me oduševljavaš svakog dana i ja sam blagoslovena što te imam – napisala je Kris Džener na „Instagram“ profilu i dodala:
- Ti si najbolja kćerka, supruga i majka i osoba koja ima najveće srce.
Zanosna lepotica ovog puta večernje slavlje upriličila je u klubu „Tao“ u Las Vegasu gde je i prošle godine organizovala rođendansku žurku.
Kim je proteklih godinu dana imala velike uspehe jer se udala za svog verenika, njena kćerka je progovorila i prohodala, napravili su svoju kuću iz snova, a ni poslovni trijumfi nisu izostali. Možda je baš zbog želje da joj i naredna godina bude podjednako dobra odlučila da rođendan proslavi u istom klubu.

Even though I was the bossiest older sister she could ask for, she always loved me. Happy birthday to my sidekick. I love you. A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Oct 10, 2014 at 2:07pm PDT

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti