Slavica i Berni Eklston: Dragoceni trenuci sa unukom Sofijom

Slavica i Berni Eklston: Dragoceni trenuci sa unukom Sofijom

Autor: | 28/10/2014

0

Vlasnik "Formule 1", Berni Eklston uživa u trenucima igre sa unučicom Sofijom. Malena Sofija kćerkica je njegove naslednice Tamare. Tridesetogodišnja brineta rado objavljuje porodične fotografije na Instagramu, a njeni prijatelji i pratioci oduševljeni su činjenicom da je uslikala i svog oca Bernija dok se igrao sa unukom. Fotografija je nastala prilikom Bernijevog dolaska na kafu, za koji je Tamara napisala da se prilično odužio jer je ponosni deka vreme proveo u druženju sa najmlađim članom svoje porodice.

Unuku Sofiju redovno posećuje i Slavica Radić - Eklston. Ona je danas stigla u dom svoje kćerke Tamare, a "dokaz" o druženju bake i unuke takođe je objavljen na Instagramu.
- Poslepodne sa "babom" - napisala je Tamara kombinujući srpski i engleski jezik. Potom je objasnila šta znači reč "baba". Sudeći po tome sigurno je da će Slavica unuku pokušati da nauči i svom maternjem jeziku.

Inače, od kada je postala majka, Tamara se okrenula porodičnom životu i posvetila kćerkici.

- Jako sam iscrpljena, ali ne obazirem se na to jer sam srećna, sve što radim, radim zbog svoje porodice - izjavila je nedavno Tamara i dodala:
- Više ne pijem alkohol ni kofein, jer želim da moje dete bude što zdravije. Ponašam se poput neke lude žene kada je Sofija u pitanju. Ljudi misle da svi rade umesto mene, ali to uopšte nije tačno. Nemam ni kuvara ni dadilju. Sve radim sama.

Autor: Life Content
Foto: tamaraecclestoneofficial / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin