Džej Zi postao vlasnik luksuznog francuskog pića

Džej Zi postao vlasnik luksuznog francuskog pića

Autor: | 07/11/2014

0

Reper Šon Karter, poznatiji kao Džej Zi, voli da ispija skupa pića, a poseban užitak predstavlja mu ispijanje kvalitetnog penušavog vina. Iz tog razloga, zvanično najbogatiji reper u Americi, čije bogatstvo je na Forbsovoj listi procenjeno na 500 miliona dolara, tokom nedavne porodične posete Francuskoj, proizvođaču prestižnog brenda "Armand de Brignac Champagne" uputio je ponudu koja se ne odbija.
Luksuzni šampanjac, čija flaša košta 300 dolara, a specijalna boca od trideset litara vrtoglavih 200.000, prava su slabost poznatog repera, koji je odlučio da postane vlasnik njujorškog predstavništva ovog prestižnog brenda.
- Sa ponosom objavljujemo da je kompanije "Sovereign Brands" sa predstavništvom u Njujorku svoj udeo u vlasništvu brenda "Armand de Brignac Champagne" prešla u vlasništvo kompanije globalno priznatog preduzetnika i izvođača Šona Džej Zi Kartera - navodi se u zvaničnom saopštenju ove kompanije, objavljenom u "Njujork Tajmsu".

Muzički mogul i suprug megapopularne Bijonse nalazi se u samom vrhu Forbsove liste najbogatijih muškaraca na svetu, vlasnik je diskografske kuće "Roc Nation", suvlasnik NBA tima "Brooklyn Nets", a poznato je da je upravo on otkrio talenat mlade pevačice sa Barbadosa Rijane, od koje i danas ima procenat od svakog prodatog singla. Po svemu sudeći, njegovo ime uskoro će stajati i na flašama prestižnog brenda francuskog šampanjca.


Piše: Deana Đukić, Life Content
Foto: Sipa, Getty

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: bijonse džej zi