Ivon Jafali: U novom terminu "opipava" puls Beograda

Ivon Jafali: U novom terminu "opipava" puls Beograda

Autor: | 08/11/2014

0

Tiho i nenajavljeno, Ivon Jafali se prošlog petka ponovo obratila gledaocima sa 22. sprata „Beograđanke“. Širok osmeh je nepromenjen, teme i gosti - takođe, a drugačiji su naziv emisije i vreme emitovanja - „Od petka do petka“ Studio B će prikazivati od 21 do 22 sata.
Letnja pauza je za Ivon malo potrajala, dok nije rešila probleme sa „alatkom“ za rad - glasnim žicama:
- Prolazi to. Još sam na terapiji i moram da vodim računa.
Poredeći „Još uvek budni...“ sa ovom emisijom, ona kaže da se razlikuje - u ritmu.
Sagledavamo događaje od petka do petka. Uz tri gosta u studiju, emisije će imati mnoštvo priloga. Više ćemo koristiti mogućnosti STB i bićemo mobilniji. Koleginice Jovana Manić i nova saradnica Milica, koja ima poletnost mlade žene koja tek počinje u novinarstvu, prenosiće atmosferu i opipavati puls Beograda. Pokušaćemo tako da razbudimo uspavane gledaoce i izvučemo ih napolje.
„Od petka do petka“ neće propuštati „mejnstrim“, ali, kao i dosad, Ivon će zavirivati i u „andergraund“ i predstavi alternativna dešavanja. Beograd daje mnogo materijala, a jedna jednosatna emisija nedeljno za to nije dovoljna.
- Malo je, realno. Onomad, još kad sam zapičinjala ovaj koncept, pitala sam se o čemu ću pričati svako veče, a ispostavilo se da nismo uspevali sve da „uguramo“ u emisiju. Neko će uvek biti izostavljen i sad je izazov predstaviti sve za jedan sat.
Sedmicu od 31. 10. do 7. 11. obeležili su skupovi povodom dve decenije od smrti Milana Mladenovića, dodela „El“ nagrada na Nedelji mode i predstava „Ožalošćena porodica“, kojom se obeležava 150 godina od rođenja Nušića, ali i kojom je na čelo Ateljea 212 ustoličen Branimir Brstina. To su tri teme za drugu emisiju, a u trećoj:
- Mogu ekskluzivno da vam kažem da imamo obećanja da će nam narednog petka, 14. novembra, u goste doći ministar kulture Ivan Tasovac - otkrila nam je Ivon Jafali.

Izvor: Novosti

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ivon jafali

Pročitajte još

Najnovije vesti