"Bulevari" u novom ruhu: Život je zabavan kada si na pravom mestu

"Bulevari" u novom ruhu: Život je zabavan kada si na pravom mestu

Autor: | 10/11/2014

0

Od 3. novembra osim novom tehonologijom i formatom 16:9 i unapređenim kvalitetom slike, sada se možemo pohvaliti i novim studijima, modernim scenografijama i tehničkom opremljenošću kako "Bulevara u 5 do 5" i "Bulevara B92", tako i kompletnog progama TV B92. Novi dekor ovih infotejment emisija predstavlja stilizovane prikaze bulevara, odnosno ulica. Beli elementi koji se nalaze iza voditelja asociraju na stripovske oblačiće i predstavljaju razgovor, a glavni izazov bio je napraviti veliku razliku između dnevnog i večernjeg Bulevara.
Koncept oba Bulevara nije bitno promenjen, ostajemo verni sebi, uvek govorimo istinu i gađamo pravo u metu. I dalje sa aktuelnim temama, uzbudljivi, zabavni i sa kritičkim osvrtom na ljude, pojave i događaje oko nas.

Nikada ne znate na koga ćete naići dok idete ulicom, tako i u Bulevaru B92 možete videti i čuti razne ljude i različita mišljenja. Bogatstvom sadržaja i dinamičnom komunikacijom, ova emisija otvara vrata novom televizijskom žanru, u svetu poznatom pod nazivom infotejment. Novi radni ambijent podstiče novinare na nove izazove, i daje posebnu notu pričama koje stvaraju.

Novo u Bulevaru B92 je to što će svakog utorka i četvrtka, uz voditeljski par u novom studiju emisiju voditi i ličnost iz javnog života, koja će pričati o sebi i komentarisati aktuelne prilike u društvu. Do sada su naši gosti voditelji bili Aleksandar Šapić, Neda Ukraden, Zorica Brunclik i Aca Lukas, a u narednim emisijama nas očekuje još mnogo zanimljivih gostiju iz javnog života.

- Preseljenje sam prihvatio kao jedan korak bliže prirodi. Svež vazduh, mir i tišina mesta gde smo se preselli, omogućuje nam da na miru uradimo emisiju. Ponovo čujemo cvrkut ptica, koji je jako inspirativan, a inspiracija je neophodna kako bi Bulevar bio još bolji. Zato od sebe i mojih kolege očekujem da u novoj sezoni budemo još invetivniji, kreativniji i da unesemo neku novu energiju u emisiju. Kada je reč o poznatima koji će dva puta nedeljno voditi emisiju, očekujem da budu selebriti, jer će se tako u najboljem svetlu predstaviti našim gledaocima - kaže Vladimir Đorđević.

- Očekivanja kvare iskustvo. Dobili smo bolji studio koji nam pruža veće mogućnosti od prethodnog. Od kolega očekujem isto što i dosad: podršku, razumevanje i iskrenost. Od poznatih gostiju očekujem da ne shvataju sebe preozbiljno kad dolaze u našu emisiju jer to može da izazove mnoge nesporazume. Bulevar B92 će i dalje biti emisija koja ne može da spreči vaš nervni slom, ali može da ga odloži za sat vremena - u svom će maniru Ivan Tomić.

- Osoba sam koja voli promene. One stvaraju prostor za novu energiju, tako da se radujem novom radnom prostoru. Kada sam ušla u novi studio imala sam dobar osećaj, a do sada me prvi utisak nikada nije prevario. To je dobar znak! Kada je koncept emisije u pitanju trudićemo se da sve dobre stvari zadržimo, ali i da je obogatimo nečim novim. Jedna od novina je i gostujući voditelj. Mislim da će to dati novu dinamiku emisiji i osvežiti atmosferu u studiju - zaključuje Nevena Madžarević.

Konceptualno, "Bulevar u 5 do 5" se neće bitnije razlikovati od dosadašnjeg po sadržaju: lifestyle teme, aktuelne priče sa društvenih mreža, više gostiju, sporta, najatraktivnijih tema sa interneta, prilozi o zanimljivim ličnostima i herojima naših ulica. I dalje ćemo se rukovoditi činjenicom da ugroženima treba pomoći, da hrabre, odvažne, čestite i vredne treba pohvaliti i nagraditi, i naravno da treba skrenuti pažnju ako se nešto radi mimo zakona i na štetu građana. Potrudićemo se kao i do sada da bude i dovoljno smeha i razbibrige. Ali nikako nećemo zapostaviti aktuelne priče iz svakodnevice. Dovodićemo goste koji će vas oraspoložiti, ali i one od kojih očekujete odgovore na ozbiljna pitanja.
Ne možete da budete na svim mestima u isto vreme, ali ima ko može! Bulevar u 5 do 5 pokriva čitavu državu i planetu, i donosi najuzbudljivije priče na najzabavniji način.

- I u novim cipelama se čovek, a pogotovu žene osećaju bolje, zamislite kako je nama u novom studiju... Definitivno se oseća promena jer je sve savremenije, te se nadam da ćemo zbog toga našim gledaocima moći da budemo još zanimljiviji. Moram se pohvaliti da sam za samo nekoliko dana emitovanja emisije iz novog studija dobila puno komplimenata kako sam se prolepšala i smršala. A to znači zapravo kompliment ekipi koja radi na emisiji Bulevar u 5 do 5! - šarmantno će Anđelka Prpić.

- Od preseljenja očekujem povećane troškove prevoza, ali i čistija pluća, smanjenje nivoa holesterola i povećanje broja crvenih krvnih zrnaca - duhovit je Miloš Urošević.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin