RazveselIMMO zimu uz SVETski šoping

RazveselIMMO zimu uz SVETski šoping

Autor: | 24/11/2014

0

Napravite jedinstvene ukrase za jelku dekupaž tehnikom! Immo outlet centar i magazin "Svet" pripremili su za sve posetioce bogat program u sklopu shopping večeri u petak 5.12.2014. godine.

Pored popusta na već postojeće outlet cene, animacije za decu i odrasle, muzičkog programa i druženja sa poznatima, posetioce očekuje praznična radionica za dekupaž ukrašavanje novogodišnjih ukrasa by Aleksandra Krčmar.
Aleksandra Krčmar je jedna od umetnica koja je među prvima počela da primenjuje dekupaž tehniku u Srbiji, a pored toga izrađuje i unikatni nakit od srebra.

Dekupaž ili DECOUPAGE je reč nastala u 20. veku i dolazi od francuske reči ‘decouper’ koja u prevodu znači ‘ iseći, isecati’. Sama tehnika rada sastoji se u isecanju i aranžiranju delova papira i njegovom lepljenju na obojenu ili drugačije pripremljenu površinu, te lakiranju. Kada se tehnika izvodi na tradicionalan način, onda uključuje nanošenje čak 30-40 slojeva laka i papira koji su šmirglani svaki posebno da se dobije mek sjaj i trodimenzionalnost slike. Isto tako isečeni papir se može lepiti i na staklo sa poleđine i onda se dobija izgled posebne dubine slike. Dekupažom možete dekorisati bilo koji čvrst objekat. To može biti drvo, staklo, metal, karton, keramika, pa čak i platno.

Naučite od Aleksandre kako da brzo i lako od starih kugli napravite nove, koje će krasiti vašu jelku i dom u predstojećim novogodišnjim praznicima.

Satnica i program:

13-15h Dekupaž radionica by Aleksandra Krčmar

15-17h Radionica za pravljenje prazničnih medenjaka
16-17h Promocija knjige Simonide Milojković
17-18h Predstava "Dve novogodišnje jelke i Niggor"
18-19h Promocija knjige Jelene Bačić Alimpić
18-21h Fotografisanje u photo booth kabini
18-21h DJ Fanatik i poznati

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin