Martina Vrbos i Vlada Vuksanović uživali u Egiptu

Martina Vrbos i Vlada Vuksanović uživali u Egiptu

Autor: | 24/11/2014

0

Učesnici "Survivora" zbližili su se tokom zajedničkog odmora u Egiptu. Pobednik ovog rijalitija, maneken Vladimir Vuksanović i hrvatska pop pevačica Martina Vrbos odmarali su se u Egiptu. Direktnim čarterom avio prevoznika "Air Cairo" iz Beograda, pevačica i maneken otputovali su u Hurgadu, i to na poziv Egipatskih turistickih vlasti (ETA). Vlada i Martina odseli su u jedinom egipatskom hotelu sa šest zvezdica - "Baron Palas" u malom mestu Šahl Hašiš nadomak Hurgade, a posle nekoliko dana odmora, usledile su brojne avanture.
Dvojac se uputio na safari po pustinji, gde su proveli nekoliko dana, a kako kažu, bilo im je i više nego uzbudljivo.
- Vozili smo bagije, spavali smo među kobrama, a beduini su nam priredili žurku u četiri sata ujutro. Crveno more nas je očaralo - prepričava utiske Vlada, koji je s Martinom odseo u hotelu "Baron palas" u mestu Šahl Hašiš nadomak Hurgade.

cairo tower

Dvojac se zatim uputio u Kairo, gde je pevačicu zaprosio sedamdesetogodišnji dekica koji prodaje suvenire.

Mislim da je merkao i mene i Vladu - kaže Martina sa osmehom i dodaje:
Deka mi je ponudio samo tri kamile i naravno da sam odbila. Nisam ni očekivala da će me zaprositi mlađani šeik, ali ovaj čiča je ipak previše! 

bagi

Konzul za turizam u vladi Egipta Ahmed Ismail ne krije zadovoljstvo zbog povratka turista iz Srbije u Egipat:
Srbi su letovali kod nas i kada nam je bio najteže, zato su među najpoželjnijim nacijama kod našeg naroda. U Egiptu je sada konačno sve u redu, savršeno sigurno i mirno, a ljudi iz Srbije i regiona u velikom broju vraćaju se u naša letovališta. Atraktivne cene, odlična usluga i gostoljubivost, podrazumevaju se u Egiptu, i upravo zbog toga očekujemo još više turista iz Srbije.

IMG_8450

rajsko ostrvo

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin