Džansu Dere: Ponovo zaljubljena

Džansu Dere: Ponovo zaljubljena

Autor: | 24/11/2014

0

Popularna turska glumica Džansu Dere (34) ponovo je zaljubljena. Njen novi dečko je Fikret Orman, predsednik fudbalskog kluba "Bešiktaš", prenose turski portali.
Iako je lepa, zgodna i uspešna, ova lepotica nije imala mnogo sreće u ljubavi. Bila je u dužoj vezi sa komičarem Džemom Jilmazom, starijim kolegom Okanom Bajulgenom i producentom Džemom Ajdinom, a turski mediji navode da joj nijedan od partnera sa kojima je sarađivala nije odoleo.
Njen prvi, javnosti poznat dečko, bio je turski komičar Džem Jilmaz. Prvih godina Džansu je vezu sa Džemom opisivala kao veliku ljubav. Tvrdila je da se samo jednom može voleti, da svako u životu ima tu jednu posebnu osobu. U julu 2005. godine otpočeli su zajednički život, a već u novembru iste godine Džansu se iselila iz Džemove vile. Skoro sedmogodišnja veza između dvoje kolega obilovala je raskidima i pomirenjima. Jedan od rastanaka usledio je i na početku snimanja serijala "Ezel", a dobro obavešteni izvori kažu da je razlog tome bila Džemova ljubomora zbog strasnih ljubavnih scena koje je njegova draga snimala sa markantnim Kenanom Imirzaliogluom. Nedugo nakon konačnog razlaza sa Jilmazom usledio je šok za Džansu. Džem je iznenada objavio da se ženi, i to glumičinom najboljom prijateljicom, manekenkom Ahu Jagtu, koja je već nosila njegovo dete. Posle rođenja sina Kemala par se razveo. Turski mediji su kao glavnog krivca za okočanje ovog braka naveli Džansu. Glumica je demantovala sve navode, tvrdeći da nikada nikome nije bila žena u rezervi.
Džansu je na ovaj udarac odgovorila tako što je odmah našla novog dečka. U pitanju je bio Džem broj dva, kako su turski mediji nazvali Džema Ajdina, predsednika jedne velike kompanije koja u vlasništvu ima i televizijsku kuću. Priča se da je ulogu u "Sulejmanu Veličanstvenom" dobila zahvaljujući svom tadašnjem dragom, producentu Džemu, koji je za svoju lepu devojku izmislio ulogu Firuze koja uopšte ne postoji u istoriji. U vreme dok su njen bivši dečko i najbolja prijateljica pripremali svadbu Džansu je tvrdila kako je konačno srećna, te da uživa u mirnoj i stabilnoj vezi.
Ljubav sa Džemom broj dva trajala je svega tri meseca, kada je popularna glumica doživela novi ljubavni brodolom. Ajdin se brzo zasito zvezde serije "Sila" i zainteresovao za mladu mis Turske. Bio je to kraj veze, što je Džansu veoma teško podnela. Povukla se iz javnosti i osamila govoreći da joj nikako neće pomoći ako svoju sramotu podeli sa svetom. Dvadesetaak dana kasnije spakovala je kofere i nakon boravka u Evropi, otputovala na Maldive. Lek za depresiju pokušala je da pronađe u skupocenom tretmanu intenzive meditacije. Lepa glumica se u Istanbul vratila osvežena i s osmehom na licu.
Ipak, popularna Sila ne gubi veru u brak i ljubav. Ona tvrdi da će se jednom udati i da će to biti za ceo život.
- Ne verujem u brakove koji se po deset puta sklapaju i razvode. Nije poenta samo u tome da okolo šetaš u venčanici. To je posao srca i treba ga obaviti samo ako nađeš pravu osobu - izjavila je glumica posle dva traumatična raskida u kratkom periodu.
Nakon prošlogodišnje afere sa kolegom Kenanom Imirzaliogluom koju je uporno poricala, Fiket Orman je prvi muškarac sa kojim je Džansu uslikana u javnosti.
Navodno, par je u vezi od sredine oktobra, a četrdesetsedmogodišnji biznismen je oženjen i otac je dvoje dece.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: džansu dere