Robert De Niro: Otkriveni šokantni detalji iz glumčevog života

Robert De Niro: Otkriveni šokantni detalji iz glumčevog života

Autor: | 29/11/2014

0

Scenarista i reditelj Šon Levi u svojoj knjizi "De Niro: A Life" iznio je niz tvrdnji kojima kultnog glumca Robert De Nira opisuje kao zavisnika i agresivca. U biografskim zapisima Levi je naveo da je De Niro emotivno nestabilan, preosetljiv, ali i arogantan i nasilan.

Javnost, a posebno obožavaoci Roberta De Nira, zatečeni su ovim tvrdnjama, a biografija slavnog glumca puna je iznenađenja, velikim delom i zbog činjenice da se o privatnom životu De Nira nikada nije znalo previše.

Čak su i mnogi njegovi saradnici priznali da zapravo ne znaju puno o njemu, prenosi Daily Mail, ali pisac De Nirove biografije tvrdi da glumčeva tajanstvenost možda nije bila samo rezultat njegove određene stidljivosti, već da je možda time što je svoj privatni život krio, zapravo skrivao mnoge detalje koji ga i ne predstavljaju u najboljem svetlu.

Levi ističe da je De Niro na vrhuncu slave bio zavisnik o kokainu, kao i da je upravo to dovelo do velikog prijateljstva s komičarem Džonom Belušijem koji je 1982. godine umro od posledica predoziranja.

Levi takođe tvrdi da je De Niro u odnosima sa ženama bio površan, da je često bio u nekoliko veza istovremeno, a da je prema nekima od svojih partnerki bio nasilan i osvetoljubiv.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

 

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Robert de Niro

Pročitajte još

Najnovije vesti