Džastin Timberlejk: Pratio utakmicu u društvu voljene bake

Džastin Timberlejk: Pratio utakmicu u društvu voljene bake

Autor: | 08/12/2014

0

Džastin Timberlejk nedeljno veče proveo je na prateći košarkašku utakmicu. On je na meč između "Memphis Grizzlies" i "Miami Heat" u Memfisu poveo svoju baku Sejdi Bomar. Domaćini su pobedili sa 16 poena prednosti pa je pevač na društvenoj mreži Instagram napisao da im je njegova baka sigurno donela sreću.
Tridesettrogodišnji umetnik ubuduće će moći da na utakmice vodi svoje dete, budući da je njegova supruga Džesika Bil u blagoslovenom stanju. Iako par to još nije službeno potvrdio, prijatelji kažu da supružnici srećnu vest čuvaju za sebe i uživaju u "slatkom iščekivanju".
Par je u braku već dve godine i dugo su bezuspešno pokušavali da dobiju bebu, te su prijatelji poznatih supružnika tvrdili da su spremni i da pokušaju veštačku oplodnju.
I Džastinova baka je početkom godine izjavila kako bi njen unuk i Džesika želeli mališane, ali da su oboje prezaposleni. Budući da Džastin ima vremena za odlaske na sportske manifestacije, sva je prilika da su i on i njegova partnerka napravili pauze u svojim uspešnim karijerama kako bi se posvetili porodici.

Autor: Life Content

Foto: Justin Timberlake / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin