Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža na utakmici upoznali Bijonse i Džej Zija

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža na utakmici upoznali Bijonse i Džej Zija

Autor: | 09/12/2014

0

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža trenutno se nalaze u zvaničnoj poseti Sjedinjenim Američkim Državama, gde su se juče susreli sa predsednikom Barakom Obamom, ali je mnogo veću pažnju javnosti i medija privuklo njihovo upoznavanje sa Bijonse i Džej Zijem.

Jay-Z, Beyonce

Čast da upoznaju princa Vilijama i Kejt Midlton slavni muzički par, kojeg mnogi smatraju kraljem i kraljicom pop muzike, imali su na košarkaškoj utakmici NBA lige u Njujorku.

Dok je publika sa oduševljenjem pozdravila britanski kraljevski par, na poluvremenu su im prišli Bijonse i Džej Zi, sa kojima su razmenili pozdrave i kratko razgovarali, pre nego što su se vratili na svoja mesta pored košarkaške legende, Dikembea Mutombe, gde su dobili kokice i flašice sa vodom.


Gospodin i gospođa Karter su se vratili na svoja mesta sa suprotne strane terena. Nije poznato šta su rekli jedni drugima, ali izvor je za magazin "People" otkrio da im je Džej Zi poželeo srećan Božić.

Dikembe Mutombo, Prince William, Kate, Duchess of Cambridge

Dikembe Mutombo, Prince William, Duke of Cambridge, Kate, Duchess of Cambridge

Dikembe Mutombo, Prince William, Duke of Cambridge, Kate, Duchess of Cambridge

Nakon utakmice, Vilijam i Kejt, koja je u petom mesecu trudnoće, otišli su u bekstejdž gde su upoznali košarkaša LeBrona Džejmsa, koji im je poklonio kutiju kapkejkova iz svog rodnog grada Akrona u Ohaju, kao i dresove za njihovog sina, princa Džordža, kojeg nisu poveli na ovo putovanje.

Royals US Visit

Vojvodi i vojvotkinji ovo je bio prvi put da prisustvuju NBA meču, a princ je nakon toga izjavio da su se sjajno proveli.

Autor: Life Content
Foto: Tanjug/AP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još