Jelena Tomašević izazvala euforiju na otvaranju Deda Mrazovog grada

Jelena Tomašević izazvala euforiju na otvaranju Deda Mrazovog grada

Autor: | 14/12/2014

0

Novogodišnja čarolija počela je juče u Stadion Shopping Centru otvaranjem bajkovitog Deda Mrazovog grada uz nastup pop pevačice Jelene Tomašević i gostovanje Tijane Dapčević sa horom Raspevane zvezdice.

Brojni posetioci sa nestrljenjem su iščekivali početak Jeleninog nastupa, a njen izlazak na binu ispraćen je velikim aplauzom i uzvicima mališana. Popularna pevačica otpevala je ovom prilikom svoje najveće hitove, nakon čega je uživala u druženju sa obožavaocima koji su se više od sat vremena fotografisali sa njom u magičnom Deda Mrazovom gradu koji je postavljen na čak stotinu kvadratnih metara u centralnom holu Stadion SC.

Za dobru atmosferu pobrinula se i pevačica Tijana Dapčević koja je zajedno sa horom Raspevane zvezdice izvela novogodišnje pesmice i pročitala posetiocima pismo koje joj je Deda Mraz poslao direktno sa Laponije.

U nastavku programa na otvaranju Deda Mrazovog grada sve je dodatno zabavio nastup Baletskog studia M i muzičko-plesni performans devetogodišnje umetnice Jane Paunović, kao i koreografije malih balerina studia Simona. Posetioci su tokom čitavog dana uživali u raznovrsnom zabavnom programu i fotografisanju sa Deda Mrazom i vilenjacima, sa kojima će moći da se druže narednih mesec dana od 16 do 19 časova u Stadion Shopping Centru.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti