Željko Joksimović: Specijalni gost na koncertu Petra Graša

Željko Joksimović: Specijalni gost na koncertu Petra Graša

Autor: | 15/12/2014

0

Nakon sedamnaest godina koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u Zagrebu ponovo je otvorila svoja vrata jedinstvenom splitskom muzičaru i umetniku Petru Grašu. Za veliki povratnički koncert pod nazivom "Ljubav sve pozlati" danima se tražila karta više. Spektakularna atmosfera nabijena emocijama začarala je prepunu dvoranu, ispunila sva srca i obrisala trag prohujalih godina od poslednjeg zagrebačkog susreta s dalmatinskim kantautorom. Sa usana razdraganih fanova klizili su stihovi brojnih Petrovih hitova koji su samo za ovu priliku izvedeni uz pratnju benda i Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije.
Teško mi je da budem objektivan jer se dogodio takav priliv emocija od publike da bi svako objašnjenje bilo patetično. Mogu samo biti zahvalan svim tim dragim ljudima što su mi priuštili jednu od onih večeri koju je vredelo čekati - izjavio je Petar Grašo nakon koncerta u Zagrebu.

Nezaboravno veče dodatno su začinili i muzički gosti. Regionalna zvezda Željko Joksimović na veliko zadovoljstvo prihvatio je poziv svog dugogodišnjeg prijatelja, a zajedno su otpevali pesme "Ludak kao ja" i "Sad te se samo rijetko sjetim".

Petru se na pozornici pridružio još jedan muzički velikan Tonči Huljić, a zvuci njihove "Providence" podigli su publiku na noge. Jednu od najlepših Grašovih pesama "Neka mi ne svane" otpevala je splitska pevačica Danijela Martinović.

Povratnički koncert Petra Graše nisu propustile ni osobe iz društvenog života Hrvatske poput košarkaša Dina Rađe koji je došao u društvu supruge Viktorije, glumca Emira Hadžihafisbegovića.

Autor: Life Content
Foto: Tihomir Perković / PR

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin