Ivana Stamenković: Jedina želja mi je da ponovo budem sa svojom kćerkom

Ivana Stamenković: Jedina želja mi je da ponovo budem sa svojom kćerkom

Autor: | 20/12/2014

0

Ivana Stamenković pamtiće godinu koja je na izmaku po jednoj dramatičnoj životnoj situaciji - sud joj je oduzeo starateljstvo nad detetom. Popularna Sindi smatra da je nepravedno to što je njenoj kćerki Petri sada zakonski staratelj njen bivši suprug Nikola Pavlović.
U novoj godini nemam drugih želja osim da vratim svoju kćerku. Ona još uvek ne zna da je sud dodelio starateljstvo njenom ocu i pati što nije sa mnom. Objasnila sam joj da ja trenutno imam mnogo obaveza i da zbog toga ne mogu da joj se posvetim, te da je to jedini razlog zbog kog je kod njega, a mene viđa retko, na sat-dva. Za sada to prolazi i veruje mi, mada je jako tužna. Jedva čekam da se štrajk advokata okonča pa da nastavimo tamo gde smo stali - rekla je Sindi za 24 sata, uz nadu da će joj sud na kraju ipak vratiti naslednicu.
Mislim da je sve na mojoj strani. Iskreno se nadam i želim da verujem da će sve biti onako kako je i bilo, a to je da Petra i ja nastavimo naš život pod istim krovom.
Pevačica dodaje da je, iako emotivno prazna i bez partnera, srećna i zadovoljna.
Sama sam, ali mi je dobro u toj samoći. Ne treba mi muškarac i ne želim o tome da razmišljam. Nisam od onih žena koje su srećne samo sa nekim. Meni je u mojoj koži dobro i ovako. Samo da mi se Petra vrati -  kaže sa setom u glasu Ivana.

Izvor: 24 sata

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti