Biljana Obradović: Samo mi je prinova potrebna u životnom mozaiku

Biljana Obradović: Samo mi je prinova potrebna u životnom mozaiku

Autor: | 22/12/2014

0

Voditeljka Biljana Obradović podvukla je crtu ispod godine koja je na izmaku.
- Posle Kijanu Rivsa pripala mi je čast da u Londonu pričam i sa Nikol Kidman. Savršeno našminkana, sa uvijenom kosom, otkrila mi je čega se seća iz detinjstva, da li voli džem i marmeladu, piše li priče svojoj deci.

Koliko je teško dobiti takav intervju?

- Nikol Kidman je jedna od glumica do kojih se najteže dolazi. Na premijeri u Londonu bilo je samo šest TV intervjua “jedan na jedan”, a moj je jedan od njih - to mi je dodatni plus u karijeri. Kada dolazite iz Srbije, koja nije veliko tržište i u kojoj se bioskopi gase, onda nosite taj krst sa sobom.

Koje anegdote se najradije sećate?
- Sa Vinom Dizelom sam radila intervju povodom “Paklenih ulica 6”, a pre razgovora slučajno smo se sreli u liftu i ćaskali. Kad je na red stiglo snimanje za “Biljanu za vas”, glumici Mišel Rodrigez rekli smo: “Mi se znamo iz lifta”, uz obostrano namigivanje. Takođe, Kijanu se dosta raspitivao o situaciji u Srbiji. Kada je rekao da bi snimio svoj film, ali da mu fali priča, rekla sam mu: “Dođi u Srbiju, ovde nikad nije dosadno, naći ćeš šta želiš“.

U emisiji ima saveta za zdrav život i ishranu. Kojih se vi pridržavate?
- Trudim se da se hranim zdravo, bez masti i ulja. Ponekad pojedem kolač ili kajmak, ali moj obrok je uglavnom kuvana hrana. Uz to, moja tajna za vitku liniju je ajengar joga. U nju me je uvela glumica Marija Jakšić, koja živi u Indiji već pet godina. U početku sam mislila da je to samo meditacija, ali kada sam videla da je reč o zahtevnim fizičkim pozama, koje vam uz mir u duši donose i izvajane mišiće, zaljubila sam se u tu vrstu joge.

Šta biste poželeli čitaocima i sebi u novoj 2015?

- Svima zdravlje i sreću, uz više novca. Sebi bih poželela da mi “roda sleti na krov”, jer mi samo ona nedostaje. Sve ostale želje sam odavno ispunila. Imam bratanca Luku od 16 meseci i “zaljubljena” sam u njega. Samo mi je prinova potrebna u životnom mozaiku, spremna sam na to.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još