Ivan Ivanović: Praznično slavlje u porodičnom domu

Ivan Ivanović: Praznično slavlje u porodičnom domu

Autor: | 22/12/2014

0

Domaćin emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” i član žirija šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” Ivan Ivanović juče je priredio malo slavlje u svom domu, kojem su prisustvovale njegova supruga Zorica Trivić, kćerka Staša, i Zoričine rođene sestre i sestričina Iva Pinjateli. Na trpezi su se našle razne đakonije, a posebno upadljiva bila je torta "na sprat" na kojoj je stajao broj 2015, dok je na zidu iza stola pisalo “Happy New Year”.
Izgleda da je u domu poznatog voditelja uveliko zavladala praznična atmosfera, a zanimljivo je da je ispod fotografije Ivanović napisao:
- Malo je tata mesio, dok nisi bila tu - čime je stavio do znanja da je on bio taj koji je uredio prazničnu trpezu za "Žene Ivanović - Trivić - Pinjateli", kako je napisao pored druge fotografije.
Inače, sinoć je emitovana polufinalna emisija “Tvoje lice zvuči poznato” i Ivanović je u programu uživo pozdravio svoju suprugu Zoricu i njene sestre.
Iako to još uvek nije zvanično potvrdio, fotografije koje postavlja, kao i komentari tokom njegovih emisija ukazuju na to da se voditelj pomirio sa svojom suprugom, od koje se zvanično razveo pre dve godine.

Piše: Zvezdana Milovanović, Life Content
Foto: Ivan Ivanović / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti