Seka Aleksić podelila deci novogodišnje paketiće

Seka Aleksić podelila deci novogodišnje paketiće

Autor: | 30/12/2014

0

Svoj humanitarni rad Seka Aleksić nastavila je i juče, podelivši novogodišnje paketiće deci kao ambasador humanitarne Fondacije "Novi Beograd", sprovodeći akciju pod sloganom "Jednaka šansa za sve".
Seka je na licu mesta svim prisutnima uručila darove, a deca su joj poklanjala ono što su sama napravila. Pevačica je poslala paketiće i deci koja nisu mogla da dođu na dodelu, a koliko je bilo emocija u njenom susretu s mališanima, svedoče i naše fotografije.
Iako nije bila raspoložena previše da priča o tome, jer nikada svoje humanitarne akcije nije razglašavala na sva zvona, Seka je kratko prokomentarisala za naš portal:
- Ne može da vas ne gane osmeh na licu ove dece. Posebno sam ponosna na to što su i oni meni nešto darovali. Od ove divne dečice dobila sam svoj portret, koji će zauzeti posebno mesto u mom domu, ali i srcu. Najveća je nagrada usrećiti nekog i niko od nas to ne bi trebalo da zaboravi. Trebalo bi to da radimo češće i ne samo za praznike. Svako od nas, na bilo koji način, može biti human - rekla je Seka.

seka2

seka3

seka4

seka5

seka6

Autori: IVAN VUKOVIĆ, GORDANA VASILJEVIĆ copyrighted
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: seka akeksic