Luis Hamilton i Tom Kruz iznenadili Nikol Šerzinger u bekstejdžu

Luis Hamilton i Tom Kruz iznenadili Nikol Šerzinger u bekstejdžu

Autor: | 31/12/2014

0

Pevačica Nikol Šerzinger trenutno igra na londonskom Vest Endu u komadu "Mačke", a njen dečko, vozač "Formule 1" Luis Hamilton nakon predstave u bekstejdž joj je doveo posebnog gosta - američkog glumca Toma Kruza.
Tridesetšestogodišnja zvezda oduševljeno je s celom postavom mjuzikla, svojim dečkom i popularnim glumcem pozirala za selfi, a kasnije i nasamo s Tomom.
Luis je veoma ponosan na svoju devojku koja nastupa u legendarnom mjuziklu što je i napisao pre nekoliko sedmica na društvenoj mreži:
- Nikol je neverovatno talentovana. Njena izvedba ostavila je jak utisak na mene - glasila je poruka oduševljenog dečka koji joj je kao posebno iznenađenje ovog puta doveo slavnog glumca.

Tom Kruz trenutno u Londonu snima novi nastavak filmskog serijala "Nemoguća misija" i rado je došao da pogleda predstavu koja ga je oduševila. Nikol je izjavila da je počastvovana što je deo postave u ovom komadu, te kako je ovo jedno od najboljih iskustava u njenoj karijeri.
Pevačica i vozač formule već su godinama u turbulentonj vezi i nekoliko puta su raskidali, ali čini se kako su sada u srećnom razdoblju, budući da su zajedno proveli i Božić. Američka pevačica izjavila je da joj je upravo on, pored sestre i roditelja, velika podrška u ovoj londonskoj pozorišnoj avanturi.

Autor: Life Content
Foto: nicolescherzy / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin